Vedax

Maak kennis met de kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen en huidverzorgingsproducten van Vedax. De producten zijn afgestemd op de specifieke levensfases van de mens en zorgen ervoor dat je optimaal kunt blijven genieten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Vedax Heemst Keelsiroop
Vedax Heemst Keelsiroop
200 ml
Tijdelijk uitverkocht 17% korting
Vedax Chlorella Pyrenoidosa
Vedax Chlorella Pyrenoidosa
1400 tabletten
27% korting

Vedax voedingssupplementen

Vedax biedt diverse kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen aan. Alle levensfases hebben andere behoeftes zoals groei, zwangerschap en ouder worden. Daarom heeft Vedax speciale producten voor jongeren, volwassenen, zwangere vrouwen, senioren en voor mensen met overgewicht, zowel voor mannen als voor vrouwen. Samen met een gezonde levensstijl kunnen de supplementen van Vedax ondersteuning bieden om optimaal te kunnen blijven genieten.

Vedax assortiment

In het assortiment van Plein zit

  • Vedax Glucosamine complex.
    Vedax Glucosamine is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden.
  • Vedax CBD (hennepzaad) Oil.
    Vedax biedt een assortiment van hoogwaardige, natuurlijke CBD-producten, tegen een betaalbare prijs. Zuiverheid en veiligheid staan voorop in alle producten, waarin de beste biologische geteelde hennep als belangrijkste grondstof is verwerkt. Zonder toevoegingen van chemicaliën en risico’s van verontreinigingen, pesticiden of THC. Alle extracten van Vedax zijn daar uitgebreid op getest, in onafhankelijke laboratoria. De CBD-oliën van Vedax zijn verkrijgbaar in verschillende concentraties, variërend van 5% tot 30%. Zo kunnen gebruikers doseren naar hun persoonlijke behoefte.

Vedax kopen op Plein

Op Plein vind je de hoogwaardige voedingssupplementen van Vedax. Ontdek nu jouw favoriet en bestel direct online bij Plein. Altijd snel in huis.