Vetramil

Vetramil is 100% natuurlijk en helpt wondjes bij je huisdier snel genezen. De producten zijn van hoge kwaliteit en bieden daarom de juiste verzorging voor ieder huisdier. Koop Vetramil voordelig online bij Plein. Snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 6 van 6

Elk huisdier heeft er wel een last van: wondjes op de huid. Vetramil zorgt ervoor dat de wondjes sneller helen waardoor je huisdier snel weer in topconditie is. De producten van Vetramil zijn ontwikkeld met speciale etherische oliën, hierdoor krijgt de zalf en de spoelvloeistof een vieze smaak. Dit voorkomt dat je huisdier aan de wond gaat likken.  

Vetramil producten

Vetramil heeft een aantal producten die het helingsproces versnellen. Zo heb je de wondzalf met honing, de spoelvloeistof, de Paw Wax en de Derma shampoo.

  • De Vetramil honingzalf is te gebruiken voor honden, paarden, katten en knaagdieren. De zalf is 100 procent natuurlijk en helpt om de genezing van wondjes te bevorderen. Ook serieuze grote wonden kunnen verzorgd worden met de honingzalf. De substantie is vet en zet daarom de wond dicht, dit werkt dus ook bij wonden die al aan het herstellen zijn. Natuurlijk kan je de zalf ook gebruiken voor open wonden. Wat dan wel belangrijk is, is dat de wond helemaal schoon is. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er vuil in wond zit als deze aan het helen is.
  • De wond kan worden schoongemaakt door middel van de spoelvloeistof. Vetramil spoelvloeistof is vooral handig bij diepere en grotere wonden. De wond wordt dan zo weer schoon, waardoor de kans op ontstekingen klein blijft. Zo helpt de Vetramil spoelvloeistof om de genezing te versnellen.
  • Naast de honingzalf en de spoelvloeistof heeft Vetramil ook een Paw Wax. Deze Vetramil Paw Wax biedt bescherming tegen beschadiging aan de voetzolen. Ook biedt het bescherming tegen het uitglijden op gladde vloeren.
  • Vetramil Derma shampoo is de perfecte shampoo voor honden met een geprikkelde huid. Verrijkt met honing die rijk aan enzymen. 

Vetramil online bestellen

Op Plein.nl vind je alle producten van Vetramil voordelig op een rij. Altijd scherp geprijsd en bovendien snel geleverd zodat je huisdier snel behandeld kan worden met de wondverzorging van Vetramil. Bestel nu direct online. Veilig, snel en gemakkelijk. 

|