Vita coco

De kokosolie van Vita Coco heeft maar één ingrediënt: 100% biologische, koudgeperste, ongeraffineerde, virgin kokosolie. Dat zijn veel woorden voor een eenvoudig product, maar het is de waarheid.
Lees meer

Vita Coco

Vita Coco is een project dat is opgestart in 2014. Met hun bedrijf Vita Coco helpen zij de lokale bevolking door hun (kokosnoot) inkopen bij hen te doen. Waar de kokosnoot wordt verbouwd zijn vaak uitdagingen op het gebied van infrastructuur, oude werktuigen en een tekort aan scholen. 

Vita Coco heeft als missie: Give, Grow, Guide. Hiermee helpen zij samen om de kokosnoot-boeren een eerlijke kans te geven op een normaal inkomen. Naast het helpen van de boeren, geeft Vita Coco om het opleiden van de bevolking. Met een betere opleiding heeft vooral de jeugd later meer kans op een betere toekomst.

Door het bouwen van scholen maken zij dit ook echt mogelijk voor de jeugd. Vita Coco heeft het doel om een positieve impact te hebben op 1 miljoen mensen. 

Vita Coco kokosolie

De Vita Coco Kokosolie is een veelzijdige en natuurlijke kokos in een potje. Je kan de kokosolie op veel verschillende manieren gebruiken, als gezichtscrème, natuurlijke deodorant, lippen balsem, verzachtende scheercrème, make-up remover, massageolie of als haarmasker/conditioner. Van de kokosnoot wordt alle pure en het goede behouden en is dus helemaal natuurlijk.

Vita Coco kopen op Plein

Vita Coco koop je op Plein. De producten van Vita Coco zorgen voor een goede ontwikkeling vna de lokale boeren. Koop de producten van Vita Coco op Plein. Altijd snel in huis.