Vitamax

Gezond blijven is een kust. Een kust die je kan leren door goed te eten en te blijven bewegen. Samen met de ondersteuning van Vitamax hoogwaardige Multipreparaat bevorder je deze leefstijl.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Vitamax Original Life Extension Formula
Vitamax Original Life Extension Formula
160 capsules
(0)
Direct leverbaar
22% korting
42,50 (adviesprijs) 33,15
Bekijk product: Vitamax Original Life Extension Formula

Vitamax

Vitamax en haar producten leveren ondersteuning bij de ouder wordende mens. Gezond blijven is een kunst. Dit is te behalen door gezond te eten en te blijven bewegen. Vitamax ondersteund dit doel met haar voedingssupplementen die kwaliteit en werkzaamheid bevorderen. De grondstoffen voor Vitamax producten worden met zorg geselecteerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. 

Vitamax Original Life Extension Formula

Het krachtige en veelzijdige multipreparaat van Vitamax beschermt de cellen, ondersteunt het afweersysteem en de stofwisseling. De vitamines, mineralen en spoorelementen in het multipreparaat vormen samen met omega 3 visolie een gezonde basis. Het gebruik van Vitamax Original Life Extension Formula neemt een aantal voordelen met zich mee: 

  • Activeert het natuurlijke afweersysteem
  • Het is geschikt voor actieve senioren
  • Verhoogt de vitaliteit en weerstand
  • Basissuppletie: voor het behoud van een goede gezondheid
  • Aanvulling van antioxidanten, vitaminen, mineralen, spoorelementen en visolie

Let op!

Dit zijn voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding of gezonde levensstijl. Lees voor gebruik van het voedingssupplement de gebruiksaanwijzing of de informatie op het etiket. Hier staat informatie met betrekking tot doseringen, bijwerkingen en waarschuwingen.

Vitamax kopen op Plein

Het Multipreparaat van Vitamax koop je op Plein. Vitamax Original Life Extension Formula zorgt heeft vele voordelen die een gezond leven ondersteunen. Bekijk het veelzijdige en krachtige multipreparaat op Plein. Altijd snel in huis!