Vitotaal

Vitotaal biedt een breed assortiment aan natuurlijke producten op basis van enkelvoudige kruiden. De producten van Vitotaal zijn 100% natuurlijk en zuiver en bevatten geen toevoegingen. Ontdek de voedingssupplementen en meer bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Vitotaal Mariadistel
Vitotaal Mariadistel
90 capsules
(0)
23% korting
20,95 (adviesprijs) 16,13
Bekijk product: Vitotaal Mariadistel
Vitotaal Koemis Koetjing
Vitotaal Koemis Koetjing
45 capsules
(0)
9% korting
10,49 (adviesprijs) 9,52
Bekijk product: Vitotaal Koemis Koetjing

De Natuurlijke Kracht van Vitotaal

Het merk Vitotaal biedt een breed assortiment aan natuurlijke producten op basis van enkelvoudige kruiden. De producten van Vitotaal zijn 100% natuurlijk en zuiver en bevatten geen toevoegingen als kleur-, geur- en smaakstoffen. De producten zijn ook geschikt voor vegetariërs.

De doelstelling van Vitotaal is om een kwalitatief hoogwaardig product aan te bieden

De voedingssupplementen van Vitotaal zijn:

 • Op basis van enkelvoudige kruiden;
 • Zonder ongewenste toevoeging van geur-, kleur-, of smaakstoffen;
 • Geschikt voor vegetariërs.

Het assortiment is opgedeeld in 10 verschillende toepassingen, namelijk:

 • Soepele gewrichten            
 • Bloedsomloop  
 • Energie
 • Gewichtsbeheersing
 • Huid
 • Innerlijke rust
 • Spijsvertering
 • Urinewegen
 • Voor de vrouw
 • Weerstand

De producten uit de verschillende toepassingsgebieden worden hieronder toegelicht.

Soepele gewrichten

Er zijn verschillende oorzaken voor verstoring van soepele gewrichten. Vitotaal biedt een aantal producten die kunnen helpen bij verstoring van soepele gewrichten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor Bamboe, omdat deze zeer rijk is aan silicium (kiezelzuur), wat goed is voor soepel en sterk kraakbeen, botten en bindweefsel. Bij ontsteking aan de gewrichten is Duivelsklauw de meest effectieve plant. De bijwortel van de Duivelsklauw wordt gebruikt vanwege het hoge gehalte aan werkstoffen.

Voor bescherming van de darmwand en soepele gewrichten is er Vitotaal Boswellia, dit is een boom, waar uit de stam hars wordt gewonnen die essentiële oliën met werkstoffen bevat. In dit toepassingsgebied is er ook effectie combi verkrijgbaar; Salisprin. Dit supplement is een combinatie van Wilgenbast (waar in het verleden aspirine uit gemaakt werd) en Moederkruid. Tot slot is er ook Glucosamine + Chondroïtine. Dit is een supplement die specifiek gemaakt is om actief te ondersteunen bij kraakbeenopbouw, bijvoorbeeld na een (sport)trauma of slijtage.

Bloedsomloop

De Blauwe Bosbes is erg gunstig voor de kleine bloedvaten en helpt uitstekend bij vermoeide en tranende ogen. Ginkgo heeft een positieve invloed op je geest en je reactievermogen. Dit komt door een betere zuurstofrijke doorbloeding van de haarvaatjes. Vitotaal Maretak is een heel sterk middel wat een positieve invloed heeft op het hart en de bloedvaten. De Meidoorn is een wonderlijke boom waarbij onlangs is ontdekt dat de bloemen en bladeren een gunstige invloed op het hart hebben. Als je te kampen hebt met aderlijke ongemakken, is de Paardenkastanje een goed supplement. De Paardenkastanje ondersteunt bij spataderen en vermoeide onderbenen. Voor een goede conditie van de bloedvaten adviseren wij Wijnpit-OPC. Deze pitten bevorderen je doorbloeding.

Energie

De Ashwagandha wortel geeft een rustgevend effect bij vermoeidheid. Hierdoor kun je weer nieuwe energie opbouwen en deze wortel is ook nog eens libido ondersteunend. De Fenegriek zaden bevorderen je eetlust en helpen je daardoor bij gewichtstoename en zorgen voor meer energie. Wil je jong en vitaal blijven? Dan is Ginseng het middel voor jou. Om het vrijkomen van adrenaline te stimuleren en extra energie te krijgen, kun je Guarana (cafeïne plant) gebruiken. Als je je energie en vitaliteit wilt verhogen, kun je Maca gebruiken. Dit product verbetert je (sport)prestaties en is tevens libido ondersteunend. Vitotaal Rhodiola is het ideale middel om je leerprestaties te verbeteren en je concentratie te verbeteren. De Siberische Ginseng wortel bevat stoffen die je meer energie geven en je uithoudingsvermogen verbeteren.

Gewichtsbeheersing

De Ananas is heel gezond en voedzaam en het bevat veel vitamine A, C en koolhydraten. Dit supplement heeft een positieve invloed op de vetverbranding en een sinaasappelhuid. Voor een goede cholesterolspiegel, spijsvertering en een actieve vetafbraak is Artisjok een goed middel. Voor de bevordering van je stofwisseling en verbranding van vetten en koolhydraten is Blaaswier uitermate geschikt.

Groene thee bevordert de verbranding van calorieën, vermindert de opslag van vet en de omzetting van suikers in vetten . Daarnaast helpt dit product de cholesterolspiegel te normaliseren. Vitotaal Koemis Koetjing is van belang voor het behoud van onder meer een normaal gewicht en een goede vochtbalans. De Paardenbloem heeft een positieve effect op een goede spijsvertering, bloedzuivering en de algehele aansterking.

Huid

Borage-olie heeft een beschermende en voedende invloed op je huid. Voor de zuivering van bloed is Brandnetel het ideale middel. Dit middel wordt o.a. toegepast bij huidproblemen als bijv. een ‘kriebelhuid’. Als je last hebt van een gevoelige en droge gezichtshuid kun je het Driekleurig Viooltje gebruiken. De Grote Klis bevordert de huidzuivering. Wil je je huid, angels en botten versterken? Heermoes is dan het middel voor jou. Naast de bevordering van vetverbranding en darmwerking, ondersteunt Lijnzaadolie ook de huid. Teunisbloem heeft een zuiverende werking op de huid, maar helpt ook bij ongemakken voorafgaand aan en tijdens de menstruatie.

Innerlijke rust

Goudpapaver wordt in de volksmond ook wel een slaapmutsje genoemd. Goudpapaver is ook prima geschikt voor kinderen. Hop bevat een sterke en natuurlijke rustgever (Lupuline) en zorgt tevens voor een evenwichtig zenuwstelsel. De bloemknoppen van Moederkruid zijn goed voor het ontspannen van je hoofd. Passiebloem heeft een ontspannende invloed op je zenuwen. Als je je moedeloos of neerslachtig voelt, kan Sint Janskruid een extra steuntje in de rug geven. Het extract uit de Valeriaan wortel is rustgevend en zenuwversterkend. Zwarte Malrove bevat stoffen die een rustgevende invloed geven bij spanningen.

Spijsvertering

Citroenmelisse geeft naast een rustgevend effect bij stress, ook een positief effect op de spijsvertering. Wanneer je een vol gevoel hebt bevordert Curcuma de spijsvertering. Vet voedsel wordt beter verteerd met Curcuma. Als je last hebt van een zwakke maag, biedt Gember de uitkomst. Bij reizen en ziekte zorgt Lactobacillus voor een uitgebalanceerd en rustig darmgevoel. Voor de reiniging, herstel en wederopbouw van de lever, biedt Mariadistel de uitkomst, ook na alcoholgebruik. Vitotaal Venkel bevat een vluchtige olie, die rijk is aan anethol. Deze stof heeft een positieve invloed op de spijsvertering. Zoethoutwortel geeft je maag bescherming en ondersteunt de maagfunctie.

Urinewegen

Berendruif ondersteunt de blaasfunctie en de urinewegen. Voor de ondersteuning van de nierfunctie en een goede vochtbalans biedt Berkenblad een goede uitkomst. Cranberry + Vitamine C bevat cranberry extract met de toevoeging van de Acerola-kers. Acerola staat bekend om zijn hoge vitamine C gehalte. Vitamine C draagt bij aan een goede weerstand. Guldenroede draagt bij aan de ondersteuning en versteviging van de blaas, nieren en urinewegen. De bessen van de Zaagbladpalm helpen bij het behoud van een goede blaas- en prostaatfunctie en houden je ook nog eens jong en vitaal.

Voor de vrouw

Vitotaal Monnikspeper bevordert een normale en regelmatige menstruatie. Voor vrouwen in de overgang is Rode Klaver een goed middel bij opvliegers en prikkelbare momenten. Bij nachtelijk transpireren en opvliegers is Salie goed in te zetten. Shatavari werkt verjongend op de vrouwelijke voortplantingsorganen en is libido versterkend.

Door het gebruik van Vitotaal Soja + Lithothamnium wordt je oestrogeen tijdens de menopauze aangevuld en worden je botten ondersteunt door Lithothamnium. Vitotaal Vrouwenmantel wordt al jaren met succes gebruikt ter ondersteuning van een normale en regelmatige menstruatie. De Zilverkaars wordt gebruikt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers.

Weerstand

Voor de reiniging van de neus en gezonde luchtwegen kun je de Canadese Geelwortel gebruiken. Verhoog je weerstand met Cat’s Claw. Dit middel stimuleert het immuunsysteem met een sterke anti-oxidanten invloed. Gélee Royale is een bijenproduct met een groot scala aan stoffen, van enzymenen en biologische suiker. Het gaat veroudering tegen en houdt cellen jong. Scutellaria wordt gebruikt voor een verzachtende invloed op de luchtwegen en geeft pollen minder kans. Daarnaast heeft Scutellaria een goede invloed bij sterke geestelijke druk en inspanning. Vitotaal Shiitake versterkt het immuunsysteem en bevordert het natuurlijke afweersysteem. Als je last heb van kriebel in je keel, is Tijm een goed middel. Tijm heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen.