W7

Maak kennis met het populaire en betaalbare make-up merk W7. Bekend om zijn prachtige paletten, hoogwaardige kwaliteit en trendy producten. W7 behoort tot de meest favoriete make-up merken van bekende bloggers en vrouwen wereldwijd.
Lees meer

W7 make-up

Het beauty merk W7 kent inmiddels een groot aantal producten. Van de populaire oogschaduwpalettes (waarvan Colour Me Buff tot de favorieten behoort) tot het trendy Bananenpoeder (groot gemaakt door Kim Kardashian) en de fixing sprays. Betaalbaar, van hoge kwaliteit en niet getest op dieren. Perfect voor iedereen die houdt van make-up, graag wilt experimenteren met verschillende kleuren en op zoek is naar betaalbare producten van goede kwaliteit.

W7

W7 is in 2002 opgericht door twee jonge ondernemers uit West-Londen. Hun doel is dat iedere vrouw toegang zou moeten hebben tot een uitgebreid assortiment hoogwaardige cosmetica voor een betaalbare prijs. Met de slogan ‘Who Will You Be Today?’ heeft iedereen de mogelijkheid om met de beauty producten van W7 uit te drukken wie ze willen zijn.

|