White Goblin Games * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

White Goblin Games is een ambitieuze uitgever met een vooraanstaande positie op de spellenmarkt in de Benelux. Het veelzijdige assortiment aan bord-, kaart- en dobbelspellen biedt speelplezier aan jong en oud
Lees meer

Resultaten 1 t/m 5 van 5

White Goblin Games Kaartspel Micromacro Crime City
White Goblin Games Kaartspel Micromacro Crime City
Morgen in huis
White Goblin Games Familiespel Qwixx Mixx Scoreblokken
White Goblin Games Familiespel Qwixx Mixx Scoreblokken
2 stuks
Morgen in huis
White Goblin Games Kaartspel Sushi Go
White Goblin Games Kaartspel Sushi Go
Morgen in huis 15% korting
White Goblin Games Familiespel Qwixx
White Goblin Games Familiespel Qwixx
Tijdelijk uitverkocht
White Goblin Games Familiespel Codenames
White Goblin Games Familiespel Codenames
Tijdelijk uitverkocht

White Goblin Games      

White Goblin Games is een ambitieuze uitgever met een vooraanstaande positie op de spellenmarkt in de Benelux. Het veelzijdige assortiment aan bord-, kaart- en dobbelspellen biedt speelplezier aan jong en oud. Veel van de spellen zijn genomineerd voor en winnaar geworden van nationale en internationale prijzen. 

White Goblin Games Familiespel Qwixx Deluxe

Bij het Spel Qwixx Deluxe rollen de spelers om de beurt de dobbelstenen. Vervolgens mogen alle spelers cijfers aankruisen op hun blaadje. Probeer dit slim te doen, zodat je zoveel mogelijk weg kan kruisen. Degene die de rij ‘sluit’ krijgt bovendien bonuspunten. 

White Goblin Games Kaartspel Sushi Go

Ben jij ook zo dol op sushi? In White Goblin Games Kaartspel Sushi Go moet je het doorgeven! Iedereen krijgt evenveel kaarten. Tegelijk kiezen de spelers een kaart uit hun hand, en leggen die op tafel. Ze laten hem aan iedereen zien. Daarna geven ze de andere kaarten door. Doe dit, tot de laatste kaart is doorgegeven. 

White Goblin Games Familiespel Codenames

Welkom in de spionnenwereld van Familiespel Codenames! De twee rivaliserende geheime diensten kennen de namen van hun 25 spionnen, je teamgenoten kennen alleen hun codenamen. De teams gaan de strijd aan en proberen als eerst contact te leggen met hun spionnen. Het hoofd van elke geheime dienst geeft aanwijzingen. Het hoofd noemt een woord dat van betrekking is op meerdere woorden op tafel. Zijn teamgenoten proberen de woorden te raden die in de kleur van hun geheime dienst op tafel liggen, zonder spionnen van de tegenstander aan te wijzen. En ze willen natuurlijk al helemaal uit de buurt van de huurmoordenaar blijven!
Het hoofd van de geheime dienst moet een woord bedenken, dat op meerdere van de woorden die op tafel liggen slaat. Hoe meer zijn teamgenoten tegelijk kunnen raden, hoe meer punten ze verdienen! Dit is geen vertaald spel, maar er worden woorden gebruikt met een echt Nederlandse betekenis. Het kunnen zelfs woorden zijn die meerdere dingen betekenen! (Denk aan woorden als bank of blik). Het eerste team dat al zijn woorden heeft geraden wint dit spannende spel!

White Goblin Games kopen op Plein

Op zoek naar de White Goblin Games Familiespel Qwixx Deluxe, White Goblin Games Kaartspel Sushi Go of de White Goblin Games Familiespel Codenames? Bij Plein vind je altijd de beste White Goblin Games acties en de hoogste korting op jouw favoriete White Goblin Games producten en thema’s. Ontdek nu het complete assortiment en bestel White Goblin Games voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs