Whitetobrown

Zelfbruiners koop je van Whitetobrown. De zelfbruiners van Whitetobrown zorgen voor een mooie bronzing en een egale kleur. Whitetobrown is your way to beauty. Ontdek nu de producten van Whitetobrown bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Whitetobrown

Whitetobrown is in Europa één van de meest bekende merken van bruin zonder zon. De zelfbruiners van Whitetobrown zorgen voor een mooie bronzing en een egale kleur. Whitetobrown is your way to beauty. Ontdek nu de producten van Whitetobrown bij Drogistplein:

Whitetobrown Exfoliate

Begin alvorens het bruinen van de huid eerst met scrubben met de Exfoliate. Verwen je huid met deze zachte amandelscrub. Deze verkwikkende vochtinbrengende scrub verwijdert dode huidcellen, waardoor de huid zacht en glad aanvoelt. Een absolute must om je goed voor te kunnen bereiden op je behandeling.

Whitetobrown Tanning Mist

Whitetobrown is een natural looking spray tan. Makkelijk binnen een paar minuten aan te brengen en je ziet direct een mooi egaal natuurlijk resultaat. Droogt snel, zonder vlekken en laat je tot 5 dagen (afhankelijk van de snelheid van de cel ernieuwing) stralen alsof je een weekje naar een zonnig oord bent geweest. De Whitetobrown Tanning Mist is tot 60 keer te gebruiken voor gezicht en decolleté.

Whitetobrown Self Tan (dark)

Whitetobrown Self Tan (dark) is een rijke gladde crème die het hele lichaam een diepe, langdurig gouden teint geeft. De kleur komt binnen enkele uren tot ontwikkeling en blijft dagenlang zitten. Gebruik de Self Tan om een natuurlijke gebronsde teint te creëren.

Whitetobrown Instant Tan

De Instant Tan geeft je een goudbruine kleur in een handomdraai. De Instant Tan is sneldrogend en wordt makkelijk opgenomen door de huid.

Whitetobrown mousse

Deze fluweelzachte mousse formule geeft een medium gouden tan, met een onmiddellijke kleur dat ontwikkelt na het aanbrengen op de huid. De hydraterende mix van Aloë Vera en vitamine E zorgt voor uitzonderlijk lange en duurzame resultaten. Bij deze mousse wordt een tanning handschoen meegeleverd!

Tanning Glove

De bovenstaande producten zijn in combinatie te gebruiken met de Whitetobrown Tanning Glove voor een fijn en egaal resultaat. Dit is een gladde, zachte handschoen van hoge kwaliteit. Speciaal voor het vlekvrij insmeren van tanning vloeistof en verzorgingsproducten, zonder dat daar apparatuur aan te pas hoeft te komen! Ideaal voor thuisgebruik. Zo blijven je handpalmen vrij van tanning. De tanning glove is wasbaar op 40 °C voor herhaald gebruik.

Whitetobrown zelfbruiner kopen op Plein.nl

Het uitgebreide assortiment zelfbruiners van Whitetobrown bestel je eenvoudig op Plein.nl, jouw online drogist. Ontdek nu jouw favoriet en koop direct online. Altijd snel in huis. 

|