Will Pharma * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Will Pharma is een familiebedrijf dat kwaliteitsproducten aanbiedt aan professionele zorgverleners en particuliere afnemers. Will Pharma zoekt steeds naar innovatievere manieren om verzorgingsproducten aan te bieden aan hun klanten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Will Pharma Tempocol
Will Pharma Tempocol
60 capsules
Maandag in huis
Will Pharma Myk-1 Creme
Will Pharma Myk-1 Creme
30 gr
Will Pharma Spreemyk
Will Pharma Spreemyk
125 ml
8% korting

Will Pharma

Will Pharma zoekt steeds een manier om de producten zo optimaal mogelijk aan te bieden aan patiënten en heathcare professionals.
Zo zijn er producten die een betere opname van actieve bestanddelen aanbieden, voorbeelden hiervan zijn; D-vital en Cognition Focus. Hiernaast produceren zij producten die vrijkomen op een specifieke plaats in het lichaam om deze zo efficiënt mogelijk te laten werken. 

Will Pharma Spreemyk voetcrème

De voetcrème van Will Pharma wordt gebruikt bij rode en gevoelige huid ter hoogte van de voeten. De voetcrème is ook effectief bij een gevoelige huid door wrijving. 
De belangrijkste ingrediënten / Actieve bestanddelen zijn tetrafluoroethaan, dimethylether, talk, mengsel van koolwaterstofverbindingen, isopropylalcohol, parfum, sulconazolnitraat, fenoxyethanol, farnesol, glyceryl laurate, capryltriglyceride, caprictriglyceride, undecycleenzuur.

Will Pharma kopen op Plein

Will Pharma koop je op Plein. De producten van Will Pharma zijn kwalitatief sterke producten en bevatten verschillende actieve bestanddelen. Koop de verzorgende producten van Will Pharma op Plein. Altijd snel in huis.

 

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs