Will Pharma Myk-1 Creme 30 gr

Direct leverbaar
10,49
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk vrijdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Myk-1 Creme wordt gebruikt voor de plaatselijke behandeling van aandoeningen van de huid veroorzaakt door verschillende soorten gisten en schimmels, zoals zwemmerseczeem.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8712691210256
Extra handel artikel aanduiding waarde 10875
Certificering Waarde D01AC09
Product naam MYK-1 hydrofiele crème 10mg/g
Registratiecode RVG
GPC Schimmelinfecties
Aanbevolen dosering Een beetje op aangedane plek
Maximale dosering 2x
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Gebruiks advies Breng een hoeveelheid dit middel aan die voldoende is voor het te behandelen huidoppervlak aan. Masseer voorzichtig totdat het product is ingetrokken in de bovenste huidlaag. Gebruik geen luchtdicht verband. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal 1 week (afhankelijk klacht, zie bijsluiter) na het geheel verdwijnen van de huidafwijking. Bij geen verbetering van de klacht binnen 4 weken, raadpleeg arts.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Advies voor weggooien Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 6 jaar, bij slechte leverfunctie of zonder overleg met arts bij zwangerschap of borstvoeding. Vermijd contact met de ogen, slijmvliezen en open wonden. Niet afdekken met verband.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Creme
Gebruiksindicatie Voor de plaatselijke behandeling van aandoeningen van de huid veroorzaakt door verschillende soorten gisten en schimmels.
Contra-Gebruiksindicatie Overgevoelig voor een van de werkzame stoffen of hulpstoffen in dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen uit dezelfde groep (imidazolen).
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Niet op slijmvliezen of open wonden, vermijd contact met de ogen. Niet samen met andere lokale geneesmiddelen en/of middelen tegen schimmelinfecties gebruiken. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar. Bij geen verbetering niet langer dan 4 weken gebruiken.
Huisarts bezoeken Als de gebruiker diabetes heeft. Als er behalve eczeem/huiduitslag ook sprake is van pus of gele korsten. Als de huiduitslag over een groot deel van het lichaam zit.
Ingrediënten Sulconazolnitraat 10 mg/g
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij schimmelinfecties van de huid

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Het werkzame bestanddeel van Myk creme sulconazol. Sulconazol is een antischimmelmiddel.

Gebruik:

Raadpleeg voordat u een medicijn gebruikt altijd eerst de bijsluiter. Breng een hoeveelheid Myk-1 die voldoende is voor het te behandelen huidoppervlak aan. Masseer voorzichtig totdat het product is ingetrokken in de bovenste huidlaag. Gebruik geen luchtdicht verband. Behandel een- of tweemaal per dag. De behandeling dient ononderbroken te worden voortgezet tot minimaal een week na het geheel verdwijnen van de huidafwijking.
 • Voor mycosen (aandoeningen veroorzaakt door schimmels) aan de voet zijn vaak zes weken nodig.
 • Voor mycosen van de romp en huidplooien: 4 weken.
 • Voor pytiriasis versicolor: 2 weken.
Stop de behandeling niet voortijdig wanneer binnen die termijn verbetering optreedt. Het is van het grootste belang dat de behandeling wordt voortgezet, dit om te voorkomen dat de infectie zich opnieuw voordoet. Raadpleeg een arts wanneer er na 4 weken geen verbetering is. Als Myk-1 hydrofiele crème 10 mg/g te sterk of juist te weinig werkt, raadpleeg dan uw arts of apotheker.

Productinformatie over Will Pharma Myk-1 Creme

 • Merk: Will Pharma
 • Ean: 8712691210256
 • Artikel: 734-543
10,49
Direct leverbaar
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk vrijdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren