Wingman

Een condoom dat precies doet wat het moet doen, maar dan zonder dat je er iets van merkt. Die condooms koop je van Wingman! Ontdek en bestel de verschillende soorten Wingman condooms online bij Plein. Altijd snel in huis!
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Wingman Condooms zijn ontstaan uit persoonlijke frustratie: het omdoen van een condoom is natuurlijk niet bepaald sexy, vaak moeilijk gedoe op het verkeerde moment, en het gevoel tijdens de seks is altijd minder. En er wordt ook nog eens van je verwacht dat je in het heetst van de strijd je hoofd koel houdt en nauwlettend allerlei instructies opvolgt.

Daarom ontwikkelden Wingman een compleet nieuw condoom dat precies doet wat het moet doen, maar dan zonder dat je er iets van merkt. Hoe je het condoom van Wingman om moet doen? Je pakt het condoom bij zijn vleugels en rolt het condoom daarmee af tot de vleugels loslaten.

Wingman - het nummer 1 condoom

Dat Wingman niet de enigen is die vindt dat je een condoom moet kunnen omdoen zonder dat je er iets van merkt, blijkt wel uit de reacties die zij hebben ontvangen. Voor een tevredenheidsonderzoek gaven 852 willekeurige gebruikers hun mening over het condoom van Wingman:

  • 78% vindt de Wingman het beste condoom ooit gebruikt
  • 86% wil voortaan liever met een Wingman vrijen

Daarom denken wij dat Wingman ook iets voor jou kan zijn.

Misschien moet je er even aan wennen, een condoom met vleugels ;). Maak je maar geen zorgen, want je voelt er niks van en als je eenmaal de voordelen ervaren hebt, wil je nooit meer een ander condoom.

Wingman condooms kopen

Bij Drogistplein kun je snel, voordelig en discreet Wingman condooms kopen. Bestel ze vandaag en ontvang ze de volgende dag al in huis!

|