Cadeautje! Koop voor 45,- aan producten en ontvang een gratis verpakking Sportlife Extramint t.w.v. 3,99!

Witte Reus

Witte Reus staat al jaren voor waskracht, kwaliteit en betrouwbaarheid. Het aanbod aan Witte Reus producten is de afgelopen jaren flink gegroeid. Naast de bekende wasmiddelen, biedt Witte Reus nu ook diverse reinigers. Nu online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 43

Witte Reus

In 1966 werd het eerste wasmiddel van Witte Reus geïntroduceerd, dit was een groot succes. Vanaf dat moment heeft Witte Reus zich constant verder weten te ontwikkelen tot het bedrijf wat zij nu is. Door de jaren heen is Witte Reus erg gegroeid. Zo heeft Witte Reus nu naast de bekende wasmiddelen ook andere producten op schoonmaakgebied. Dus of je nu je badkamer, keuken of toilet wilt schoonmaken, Witte Reus zorgt ervoor dat alles weer fris en schoon wordt. 

Witte Reus wasmiddel

Witte Reus heeft een breed assortiment aan wasmiddelen. Witte Reus wasmiddel is verkrijgbaar in verschillende varianten die specifiek zijn ontwikkeld voor de witte, zwarte en kleurde was. Ook heeft Witte Reus een wasmiddel ontwikkeld speciaal voor babykleertjes. Door de extra zachte samenstelling is dit wasmiddel perfect voor de tere babyhuid en wordt de kans op huidallergie bij je baby een stuk kleiner. Daarnaast is het Witte Reus wasmiddel verkrijgbaar in onder meer een gel variant, vloeibare variant en een poeder variant. 

Witte Reus toiletblok

Naast het wasmiddel heeft Witte Reus ook toiletblokken. Deze zorgen voor een perfect schoon, fris en hygiënisch toilet. Door het reinigend schuim krijg je een schoon toilet na elke spoelbeurt. Ook zit er een anti-kalk formule in, dit voorkomt de vorming van kalkaanslag. Daarnaast zit er ook nog een vuilbeschermer op om de vorming van vuil tegen te gaan. En tot slot maakt de  frisse parfum het af met een heerlijke geur. De toiletblokken zijn in verschillende geuren verkrijgbaar.

Witte Reus badkamerreiniger 

De Witte Reus badkamerreiniger verwijdert gemakkelijk en grondig kalk- en watervlekken, zeepresten en vuil gemakkelijk weg. Dit komt door de uniek gebalanceerde formule van Witte Reus. Het resultaat is een glanzend, schone badkamer. En doordat de formule op basis van citroen is ruikt je badkamer ook nog eens lekker fris.

Witte Reus glasreiniger

Witte Reus glasreiniger zorgt voor streeploze spiegels, ruiten, tafels en deuren. Handig en zeer effectief in gebruik. 

Witte Reus keukenreiniger

Een frisse en hygiënische keuken dankzij de Witte Reus keukenreiniger. Perfect voor het reinigen van het fornuis, tegels en het aanrecht. Voor een vetvrije en glanzende keuken. 

Witte Reus aanbieding

Witte Reus is perfect voor het schoonmaken van je kleding, toilet en badkamer. De wasmiddelen pakken vlekken snel en vakkundig aan. Op zoek naar de beste Witte Reus aanbieding? Op Plein.nl vind je altijd de beste wasmiddel aanbiedingen. Zo ook op het wasmiddel van Witte Reus. Ontdek nu onze actuele aanbiedingen en bestel eenvoudig online. Niet langer meer sjouwen met zware pakken wasmiddel, maar alles binnen enkele klikken besteld en bij je thuisbezorgd. Dat is pas fijn!

|