Kerstinkopen doen dit weekend? Nu met 5% extra korting op alles - In de winkelmand vul je BIJNAKERST18 in bij 'cadeaubon inwisselen'

Wolfpack Supply

Wolfpack Supply online kopen gaat met gemak op Huisdierplein. Wolfpack Supply hondenriemen zijn duurzame riemen gemaakt van klimtouw. De Wolfpack Supply Hondenriemen zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen met vrolijke kleuren!
Lees meer

Wolfpack Supply Hondenriemen, voor de echte avonturiers! Wolfpack Supply gelooft sterk in de band tussen baasje en hond. De meest favoriete plek in de wereld van jouw hond is met jou, op avontuur, waar dan ook! Of je woont in de buurt van een epische wildernis, gaat backpacken, klimmen, toerskiën of gewoon naar een park gaat, wij raden je aan om er met je hond op uit te gaan! Als je hond je high-fives kon geven, dan zou hij dat zeker doen.

Wolfpack hondenriemen

De Wolfpack Supply hondenriemen zijn allemaal 1,50 meter en zijn gemaakt van klimtouw, hierdoor blijken de hondenriemen van Wolfpack Supply de meest duurzame lijnen verkrijgbaar te zijn. 

De Wolfpack Supply riemen worden handgemaakt en geassembleerd in de VS (Noord-Californië). De lijnen worden met de hand geknoopt en genaaid voor extra duurzaamheid. Tot slot worden de lijnen afgemaakt met een karabijnhaak. De lijnen worden ondersteund door een levenslange garantie en zijn klaar om op avontuur te gaan met jou en jouw hond!

De Wolfpack Supply hondenriemen zijn verkrijgbaar in drie verschillende soorten:

  1. De eerste soort, de 'Wolfpack Supply Hondenriem' is geschikt voor middelgrote tot grote honden. Deze is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren.
  2. Daarnaast zijn er ook lijnen verkrijgbaar voor kleine tot middelgrote honden. De 'Wolfpack Supply Hondenriem Small' is dunner dan de reguliere Wolfpack Supply Hondenriem. Ook deze is weer verkrijgbaar in vier verschillende vrolijke uitvoeringen.
  3. Tot slot is er de 'Wolfpack Supply Sliplijn'. Je kunt deze lijn eenvouding over de hals van jouw hond doen. De Wolfpack Supply Sliplijn is verkrijgbaar in 2 verschillende vrolijke kleuren.

Wolfpack Supply Hondenriemen met Karabijnhaak

Wolfpack Supply streeft ernaar om jou de beste kwaliteit hondenriem te leveren die er is. Elke lijn wordt geleverd met een karabijnhaak, zodat jouw hond zichzelf niet los kan maken. De karabijnhaak maakt het gemakkelijk om jouw hond overal vast te kunnen zetten.

De Wolfpack Supply Sliplijnen bevatten géén karabijnhaak, de traditionele Wolfpack Supply hondenriemen wel.

Wolfpack Supply Hondenriemen online kopen

Wolfpack Supply Hondenriemen koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De Wolfpack Supply Hondenriemen zijn op huisdierplein altijd voordelig geprijsd. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Wolfpack Supply? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|