World's Best

World's Best is een 100% natuurlijke, klontvormende kattenbakvulling, gemaakt van maïskorrels. De korrels zijn biologisch afbreekbaar en geschikt om door het toilet te spoelen. Je bestelt de korrels van World's Best online bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

World's Best kattenbakvulling

Geuronderdrukking is de belangrijkste functie voor de eigenaars van katten en de World's Best kattenbakvulling onderdrukt geurtjes beter dan andere producten op de markt. Anders dan kattenbakvulling van klei of synthetisch materiaal is de Worlds's best kattenbakvulling gemaakt van volle maïskorrels. Maïs heeft een unieke microporeuze structuur met een grote oppervlakte die ammoniak effectief insluit en absorbeert. De urineluchtjes worden gebonden aan eiwitmoleculen, op natuurlijke wijze, zonder chemicaliën of geurstoffen die uw kat misschien niet apprecieert. World's Best kattenbakvulling is in twee versies verkrijgbaar: Original en Extra Strength (voor meerdere katten)

Jij zult World's Best kattenbakvulling op prijs stellen..

 • Doorspoelbaar en veilig in septic tanks
 • Biologisch afbreekbaar
 • Onovertroffen klompvorming, gemakkelijk opschepbaar
 • Ideaal voor meerdere katten
 • Maximale geuronderdrukking
 • Veroorzaakt weinig rommel en bevat geen silicastof

En jouw katten ook!

 • Voelt zacht aan, wat je kat zal bevallen
 • Grootte en vorm van korrels zijn precies goed voor je kat
 • Natuurlijke geur die katten bevalt
 • Blijft lang fris
 • Veilig voor jonge en oudere katten
 • Bevat geen silicastof

World's Best kattenbakvulling is veilig

Het is veilig voor jou, voor je katten en voor het milieu. Jonge en oudere katten kunnen het gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over inname, stof of allergieën. De World's Best kattenbakvulling is 99% stofvrij en bevat geen klei, silica of de synthetische bindende of stofonderdrukkende middelen van andere kattenbakvullingen.

NB: Stel jonge katten pas aan de kattenbakvulling bloot als ze 8 weken oud zijn.

Dierenartsen en fokkers weten al jaren dat het silicastof in conventionele en klompvormende kattenbakvulling van klei ademhalingsproblemen kan veroorzaken bij katten en hun eigenaars. Na verloop van tijd zal ingeademd silicastof zich ophopen in de alveolen en luchtzakjes in de longen. Met de World's Best kattenbakvulling hoeven katten en hun eigenaars niet bang te zijn dat ze gevaarlijk stof inademen.

Omdat de World's Best kattenbakvulling is gemaakt van geheel natuurlijke maïs is het milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Het kan tevens worden doorgespoeld in het toilet, en is veilig in septic tanks.

Wat is het verschil tussen de Original en Extra Strength versie?

De keuze tussen Original en Extra Strength van World's Best is eenvoudig. Beide producten vormen klompen en zijn veilig, natuurlijk, opschepbaar en doorspoelbaar. De Original Formula van de World's Best kattenbakvulling liet de eigenaars van katten kennismaken met de voordelen van een geheel natuurlijke, veilige kattenbakvulling voor jonge en oudere katten.

In de loop der jaren heeft World's Best de opmerkingen en suggesties van klanten ter harte genomen en de nieuwe versie Extra Strength ontwikkeld, die speciaal bestemd is voor huizen met meerdere katten, die hardere klompen en meer geuronderdrukking vereisen. De Extra Strength-versie is versterkt met behulp van een natuurlijk, uit planten gewonnen bestanddeel. Geen van beide versies bevat geurstoffen, chemicaliën of natriumbentoniet.

Gebruiksaanwijzing

Schep 5 tot 7 centimeter van World's Best Cat Litter in een droog en schoon kattentoilet. Zorg hierbij dat de bodem gelijkmatig is bedekt. Meng World's Best Cat Litter voor een optimaal resultaat NIET met andere kattenbakvulling. Voor een gewaarborgde hygiëne is het belangrijk om dagelijks alle klonten en reststoffen te verwijderen.

World's Best kattenbakvulling online kopen

World's Best kattenbakvulling koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. World's Best kattenbakvulling is op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van World's Best? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|