XLS Medical

Verlies tot 3x meer gewicht dan met beter eten en meer bewegen alleen en kies voor XL S Medical. XL S Medical biedt dat extra steuntje in de rug bij gewichtsbeheersing. Ontdek de beste XLS Medical aanbieding bij Plein en bestel nu online.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

XLS Medical Vetbinder
XLS Medical Vetbinder
180 tabletten
(0)
Tijdelijk uitverkocht
68,71
Bekijk product: XLS Medical Vetbinder

XLS Medical

Verlies tot 3x meer gewicht dan met beter eten en meer bewegen alleen en kies voor XL S Medical. XL S Medical biedt dat extra steuntje in de rug bij gewichtsbeheersing. Ontdek de beste XLS Medical aanbieding bij Plein en bestel nu online.

XLS Medical heeft een jarenlange ervaring in het ontwikkelen van de beste producten die je helpen je ideale gewicht te bereiken. De producten hebben een drievoudige werking, waardoor je optimaal ondersteunt wordt. De producten verminderen de eetlust, hebben een positief effect op de stoelgang en ¼ van de vetinname wordt gebonden. Gebruik XL S Medical in combinatie met voldoende beweging en een gezonde voeding. Zo zorg je samen met XL-S Medical voor je ideale gewicht.

Afvallen met XLS Medical

XL S Medical gaat uit van het principe dat je met de producten van XL S Medical tot 3x meer gewicht verliest dan met beter eten en meer bewegen alleen. Door de combinatie van beter eten, meer bewegen en het gebruik van XL S Medical verbeter je je gewoontes en dus je levensstijl geleidelijk. Het resultaat hiervan is dat je je nieuwe levensstijl langer volhoudt en de kans op het jojo-effect kleiner is.

De werking van XL S Medical is wetenschappelijk bewezen en alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten. Het assortiment bestaat uit:

  • XL S Medical Vetbinder biedt een 3-voudige werking en helpt je tot 3x meer gewicht te verliezen dan met beter eten en meer bewegen alleen. XL S Medical Vetbinder bindt tot 28% van de vetiname, vermindert de eetlust en is goed voor de stoelgang. Neem drie keer per dag twee tabletten direct in na de maaltijd en merk zelf het verschil.
  • XL S Medical Max Strenght vermindert de calorieopname uit koolhydraten, suiker en vet. Hierdoor is XL S Medical Max Strenght 33% effectiever dan XL S Medical Vetbinder en Direct. XL S Medical Max Strenght vermindert bovendien de eetlust. Neem tweemaal daags twee tabletten 30 minuten voor de belangrijkste hoofdmaaltijden.
  • XL S Medical Direct komt in eenvoudige poedersticks die je zonder water kunt innemen. De poedersticks hebben bovendien een lekkere bosvruchtensmaak. XL S Medical Direct bindt tot 28% van de vetiname en vermindert de eetlust. Neem drie keer per dag één poederstick direct in na de maaltijd.

De producten van XL-S Medical zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik van één van de producten zorgvuldig de gebruiksaanwijzing.

XLS Medical kopen op Plein.nl

XLS Medical eenvoudig online bestellen? Dat kan gemakkelijk, snel en veilig online op Plein.nl. Wij hebben het complete assortiment aan XLS Medical producten zodat je snel kunt beginnen met afvallen. Combineer de producten van XLS Medical altijd in combinatie met voldoende beweging en een gezond eetpatroon voor het beste resultaat.