Xtravital

Beaphar XtraVital online kopen gaat met gemak op Huisdierplein. Beaphar XtraVital is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium voer voor vogels, konijnen en knaagdieren.
Lees meer

Beaphar XtraVital voor konijnen en knaagdieren

De XtraVital knaagdierenvoeren bevatten een complete mix van ingrediënten die essentieel zijn voor gezonde knaagdieren. De zorgvuldige bereiding en de gevarieerde samenstelling zorgen voor het XtraVital kwaliteitsvoer. Knaagdieren eten in het wild erg gevarieerd en krijgen daarmee diverse voedingsbronnen binnen. XtraVital zorgt voor deze veelzijdige voedingsstoffen, specifiek samengesteld per knaagdier. Beaphar XtraVital heeft voeding voor de volgende knaagdieren: Cavia's, Chinchilla's, Degoe's, Gebril's, Hamsters, Konijnen en Ratten.

  • voor stimulering van de darmflora is alfalfa opgenomen;
  • gechelleerde mineralen zorgen voor een betere mineralenbalans;
  • bevat Echinacea, een weerstandsverbeterend plantenextract
  • de extra knapperige ingrediënten hebben een tandverzorgende werking.

Beaphar XtraVital voor vogels

Beaphar XtraVital is een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer, ontwikkeld in samenwerking met voedingsdeskundigen, dierenartsen en vogelexperts. Iedere vogelsoort heeft door de evolutie een eigen specifieke voedingsvoorkeur ontwikkelt. XtraVital biedt daarom een divers aanbod aan vogelvoer. Er is voeding beschikbaar voor Tropische Vogels, Papegaaien/Grote Parkieten en Parkieten.

  • Bevat alle benodigde vitaminen, gecheleerde mineralen en Echinacea, waardoor dit voer zorgt voor levenslustige en vitale vogels met een prachtige bevedering;
  • voorziet volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte van vogels
  • een zeer smaakvol en uitgebalanceerd premium vogelvoer.

Beaphar XtraVital voeding online kopen

XtraVital diervoeding koop je gemakkelijk en voordelig online op huisdierplein. De XtraVital voeding is op huisdierplein altijd voordelig geprijsd en regelmatig in de aanbieding. Uiteraard garanderen wij een zeer snelle levering en service. Wil je meer informatie over de producten van Beaphar XtraVital? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je graag op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

|