Yardley

Yardley is een Brits merk dat al meer dan 250 jaar bestaat en bekend staat om zijn luxe en verfijnde geuren en verzorgingsproducten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder parfums, bodylotions, douchegels, zeep en deodorants.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Yardley Lily Of The Valley Eau De Toilette
Yardley Lily Of The Valley Eau De Toilette
125 ml
(0)
13% korting
19,99 (adviesprijs) 17,30
Bekijk product: Yardley Lily Of The Valley Eau De Toilette
Yardley Lily Of The Valley Eau De Toilette Spray
Yardley Lily Of The Valley Eau De Toilette Spray
50 ml
(0)
10,99
Bekijk product: Yardley Lily Of The Valley Eau De Toilette Spray
Yardley English Rose Zeep
Yardley English Rose Zeep
3 x 100 gr
(0)
22% korting
9,49 (adviesprijs) 7,39
Bekijk product: Yardley English Rose Zeep
Yardley Lily Of The Valley Zeep
Yardley Lily Of The Valley Zeep
3 x 100 gr
(0)
26% korting
9,49 (adviesprijs) 6,99
Bekijk product: Yardley Lily Of The Valley Zeep

Yardley

Yardley is een Brits merk dat al meer dan 250 jaar bestaat en bekend staat om zijn luxe en verfijnde geuren en verzorgingsproducten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder parfums, bodylotions, douchegels, zeep en deodorants. De belangrijkste voordelen van Yardley-producten zijn de hoogwaardige ingrediënten die worden gebruikt om de producten te maken, de lange geschiedenis en ervaring van het merk in het creëren van geuren en verzorgingsproducten, en de betaalbare prijzen. Yardley gebruikt alleen de beste ingrediënten om zijn producten te maken, waaronder essentiële oliën en natuurlijke extracten. Dit zorgt ervoor dat de producten van hoge kwaliteit zijn en een heerlijke geur hebben die lang blijft hangen. Het merk heeft ook een lange geschiedenis en ervaring in het creëren van geuren en verzorgingsproducten, wat betekent dat het merk weet wat werkt en wat niet. Dit zorgt ervoor dat Yardley-producten betrouwbaar zijn en dat klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de producten. Tot slot zijn de producten van Yardley betaalbaar, wat betekent dat klanten kunnen genieten van luxe en verfijnde producten zonder de bank te breken. Al met al is Yardley een merk dat bekend staat om zijn luxe en verfijnde geuren en verzorgingsproducten van hoge kwaliteit, die betaalbaar zijn voor iedereen.

Yardley kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Yardley? Bij Plein vind je altijd de beste Yardley acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Yardley voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.