Zantac

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Zantac maagzuurremmers

Zantac is speciaal ontwikkeld om brandend maagzuur effectief en langdurig tegen te werken. Brandend maagzuur wordt veroorzaakt door een verhoogde druk op de maag, waardoor er zure oprispingen plaats kunnen vinden. Dit kan heel vervelend zijn en het is niet goed voor de slokdarm.

Zantac Snel en Zantac 75

Zure oprispingen zijn heel vervelend. Zantac Snel helpt je hiertegen te beschermen. De formule is van hoge kwaliteit en vormt een beschermende laag waardoor er geen zuur meer kan ontsnappen. Hierdoor wordt je beschermt tegen pijn en ongemak. De natuurlijke formule is suikervrij en heeft een pepermunt smaak. Het verschil met Zantac 75 zit in de beschermende werking van Zantac Snel. Zantac 75 zorgt voor een tijdelijke afname van het maagzuur terwijl Zantac Snel een beschermende laag aanbrengt.

Zantac online kopen

Zantac is geschikt voor iedereen die ouder is dan 12 jaar. Heb je ook last van zure oprispingen? Probeer dan Zantac. Zantac is snel en eenvoudig te bestellen via Drogistplein.nl. Als je vandaag je bestelling plaatst, dan worden de producten de volgende dag (mits voorradig) nog thuisbezorgd.

|