Babyborn is een merk van Zapf. Wereldwijd zijn er al meer dan 24 miljoen Babyborn poppen verkocht. Babyborn is er voor elke leeftijd; van de stoffen poppen voor de allerkleinsten tot de grotere Babyborn poppen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Baby Born pop Magic - Blauw
Baby Born pop Magic - Blauw
(0)
Maandag in huis
64,99
Bekijk product: Baby Born pop Magic - Blauw

Zapf 

Zapf Creation is Europa's toonaangevende merkfabrikant van speel- en functionele poppen en accessoires. Sinds 1932 staat de naam Zapf voor creatieve speelconcepten en hoogwaardige poppen die tijdloos ouder-kind rollenspel bevorderen en kinderen sociale vaardigheden bijbrengen. Zapf heeft in zijn 90-jarige geschiedenis talloze successen gevierd. Waarschijnlijk het bekendste internationale succes was de geboorte van de interactieve speelpop BABY born, die zichzelf al meer dan 30 jaar voortdurend opnieuw uitvindt en wereldwijd wordt verkocht.

Baby Born pop Magic – Roze & blauw

Ga gezellig moedertje spelen met de Magic girl Baby Born van 43 cm groot. De Baby Born pop Magic is te verkrijgen in het roze en in het blauw. Geef de Baby Born drinken en eten en doe haar lekker in een warm bad! Ze heeft haar oogjes open, maar zodra je haar neerlegt om te slapen gaan haar oogjes dicht. 

Zapf kopen op Plein

Op zoek naar de Baby Born pop Magic – Roze en de Baby Born pop Magic – Blauw? Bij Plein vind je altijd de beste Zapf acties en de hoogste korting op jouw favoriete Zapf producten en thema’s. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Zapf voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.