Zarko

Zarko is een Deens merk dat zich richt op het creëren van unieke en luxe geuren voor zowel mannen als vrouwen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder parfums, geurkaarsen en geurdiffusers.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Zarko Molecule N°8 Eau de Parfum Spray
Zarko Molecule N°8 Eau de Parfum Spray
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
41% korting
125,00 (adviesprijs) 73,99
Bekijk product: Zarko Molecule N°8 Eau de Parfum Spray
Zarko Quantum Molecule Eau de Parfum Spray
Zarko Quantum Molecule Eau de Parfum Spray
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
38% korting
125,00 (adviesprijs) 77,99
Bekijk product: Zarko Quantum Molecule Eau de Parfum Spray
Zarko Buddha-Wood Eau de Parfum
Zarko Buddha-Wood Eau de Parfum
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
32% korting
112,50 (adviesprijs) 75,99
Bekijk product: Zarko Buddha-Wood Eau de Parfum
Zarko Purple MoLécule 070.07 Eau de Parfum
Zarko Purple MoLécule 070.07 Eau de Parfum
100 ml
(0)
Tijdelijk uitverkocht
27% korting
112,50 (adviesprijs) 82,07
Bekijk product: Zarko Purple MoLécule 070.07 Eau de Parfum

Zarko

Zarko is een Deens merk dat zich richt op het creëren van unieke en luxe geuren voor zowel mannen als vrouwen. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder parfums, geurkaarsen en geurdiffusers. Een van de belangrijkste voordelen van Zarko is de hoge kwaliteit van de ingrediënten die worden gebruikt bij het maken van hun producten. Het merk maakt gebruik van natuurlijke en duurzame ingrediënten, waardoor hun geuren niet alleen heerlijk ruiken, maar ook goed zijn voor het milieu. Een ander voordeel van Zarko is de unieke en innovatieve benadering van geurcreatie. Het merk maakt gebruik van een gepatenteerde technologie genaamd "Molecule 01", die de geur van de drager versterkt en aanpast aan hun individuele lichaamschemie. Dit zorgt voor een persoonlijke en unieke geurervaring voor elke drager. Tot slot biedt Zarko een breed scala aan geuren, van fris en bloemig tot houtachtig en kruidig, waardoor er voor elke smaak en gelegenheid een geschikte geur beschikbaar is. Al met al is Zarko een merk dat zich onderscheidt door zijn hoge kwaliteit, duurzame ingrediënten en innovatieve benadering van geurcreatie. Dit maakt het merk een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een unieke en luxe geurervaring.

Zarko kopen op Plein

Op zoek naar de producten van Zarko? Bij Plein vind je altijd de beste Zarko acties en de hoogste korting op jouw favoriete producten. Ontdek nu het complete assortiment en bestel Zarko voordelig, veilig en vertrouwd bij Plein. Wij bezorgen je bestelling dan snel bij je thuis.