Zeiss * Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Zeiss is een Duits merk dat gespecialiseerd is in optische en opto-elektronische technologieën. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige optische producten en diensten.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Zeiss Lens Cleaning Kit (30 ml + microvezeldoek)
Zeiss Lens Cleaning Kit (30 ml + microvezeldoek)
2 stuks
Tijdelijk uitverkocht

Zeiss

Zeiss is een Duits merk dat al sinds 1846 actief is in de optische industrie. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van het leveren van hoogwaardige optische producten en diensten en staat bekend om zijn baanbrekende technologieën en uitstekende kwaliteit.

Zeiss brilreiniging

Een van de bekendste producten van Zeiss is de brilreinigingsspray. Deze spray is speciaal ontwikkeld om brillen te reinigen en te onderhouden en is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die een bril draagt. De spray is ontworpen om vuil, stof en vingerafdrukken te verwijderen zonder strepen achter te laten en helpt de levensduur van de bril te verlengen. Het assortiment van Zeiss bestaat echter niet alleen uit brilreinigingsspray. Ze bieden ook andere hoogwaardige optische producten zoals lenzen, microscopen en telescopen. Het bedrijf investeert veel in onderzoek en ontwikkeling om te blijven innoveren en de beste producten te leveren aan hun klanten.

Zeiss kopen op Plein

Bij Plein.nl kun je eenvoudig en snel Zeiss producten kopen, inclusief de populaire brilreinigingsspray. Met een paar klikken heb je de producten in huis en kun je genieten van de hoogwaardige kwaliteit en effectiviteit van de Zeiss producten.

* Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs