Nicotinell Nicotinepleisters 7mg 14 stuks

Op voorraad
37,34
 • Gratis thuisbezorgd
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Dag en nacht je behoefte aan een sigaret verminderen

Een nicotinepleister geeft geleidelijk nicotine af om zo het verlangen naar een sigaret in bedwang te houden. Een pleister kan je dus helpen bij het stoppen met roken.

Waarom een nicotinepleister?

 • Werkt 24 uur, vermindert dag en nacht je verlangen naar een sigaret
 • Is verkrijgbaar in 3 verschillende sterktes
 • Is discreet, valt niet op onder kleding
 • Kan gebruikt worden in combinatie met 2 mg kauwgom of 1 mg zuigtablet

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8712995010422
Extra handel artikel aanduiding waarde 14829
Certificering Waarde N07BA01
Product naam Nicotinell pleister 7 mg/24 uur
Registratiecode RVG
GPC Anti-rook middelen
Aanbevolen dosering 1
Maximale dosering 1
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Gebruiks advies Op zuivere, droge, intacte en onbehaarde huid aanbrengen. Na aanbrengen pleister 10-20 seconden aandrukken. Locatie van de pleister dagelijks afwisselen. Contact met ogen en neus vermijden. Handen wassen na gebruik. Niet langer dan 6 maanden gebruiken zonder overleg met arts.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Advies voor weggooien Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar. Maximaal 10 weken gebruiken zonder overleg met arts. Niet aanbrengen op beschadigde huid. Na het aanbrengen handen wassen met alleen water (geen zeep). Buiten bereik van kinderen bewaren.
Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoop
Afleverstatus AV
Toedingingsvorm Pleister
Gebruiksindicatie Hulpmiddel bij het stoppen met roken.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Bij niet of af en toe roken.
Gebruik tijdens zwangerschap Overleg arts
Gebruik tijdens borstvoeding Overleg arts
Gebruiksbeperking Hart of vaatklachten. Niet samen met bepaalde (recept)geneesmiddelen gebruiken, zie bijsluiter. Niet langer dan 6 maanden gebruiken.
Huisarts bezoeken Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.
Ingrediënten Nicotine 7 7 mg/24 uur
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij stoppen met roken

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Dosering

Nicotinell pleisters verlichten o.a. 5 symptomen bij het stoppen met roken zoals een verhoogde eetlust, angstgevoelens, frustratie, irritatie of onrust.

Welke sterkte Nicotinell pleister is geschikt voor mij?

Je rookt meer dan 20 sigaretten per dag:

 • 21 mg pleister per 24 uur, gedurende 3-4 weken
 • 14 mg pleister per 24 uur, gedurende 3-4 weken
 • 7 mg pleister per 24 uur, gedurende 3-4 weken

Je rookt minder dan 20 sigaretten per dag:

 • 14 mg pleister per 24 uur, gedurende 3-4 weken
 • 7 mg pleister per 24 uur, gedurende 3-4 weken

Hoe gebruik je Nicotinell pleisters?

 1. Een Nicotinell pleister is 24 uur te gebruiken. Plak elke ochtend een nieuwe nicotinepleister nadat je de oude hebt verwijderd.
 2. Plaats de pleister op een onbeschadigd, droog en onbehaard deel van de huid, zoals je bovenarm, bovenrug of heup.
 3. Druk de pleister gedurende 10 seconden stevig aan met je handpalm. Breng niet twee keer achter elkaar een nieuwe pleister aan op dezelfde plaats, hier moet één week tussen zitten.

Nicotinell (nicotine). Niet gebruiken wanneer u nietroker of occasionele roker bent. Lees voor gebruik de bijsluiter. Handelsmerken zijn eigendom van of in licentie gegeven aan de GSK groep. ©2021 de GSK groep of de licentiegever

Productinformatie over Nicotinell Nicotinepleisters 7mg

 • Merk: Nicotinell
 • Ean: 8712995010422
 • Artikel: 711-715