Pfluger Schussler Zout nr 24 Arsenum Jodatum D6 400 tabletten

Direct leverbaar
13,69
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk vrijdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Pfluger Schussler Celzout 24  Arsenum Jodatum D6 

Pfluger Schussler Celzout 24  Arsenum Jodatum D6 400 tabletten is een homeopathisch geneesmiddel. Pfluger Schussler Celzout 24  Arsenum Jodatum D6 wordt toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door de huidige wetgeving is het niet mogelijk om op de verpakking te vermelden waar dit product voor is (indicatie) en meer informatie te geven. Onze drogist mag je die informatie wel persoonlijk geven, dus als je vragen hebt over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij de gevraagde informatie geven.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8713286017533
Extra handel artikel aanduiding waarde 106719
Product naam Pflüger Schüsslerzouten Nr.24
Registratiecode RVH
GPC Homeopathisch simplex
Aanbevolen dosering 1-2, afhankelijk leeftijd
Maximale dosering 10-20
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Gebruiks advies Half uur voor/na de maaltijd in de mond laten smelten en doorslikken. Bij geen verbetering klachten niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder arts te raadplegen.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Tablet
Gebruiksindicatie Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie dat wordt toegepast volgens de therapie van Dr.Schüssler.
Contra-Gebruiksindicatie Intolerantie bepaalde suikers.
Gebruik tijdens zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruik tijdens borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Intolerantie bepaalde suikers. Bij geen verbetering of verergering van de klachten niet langer dan 14 dagen achtereen gebruiken, zonder overleg met arts.
Ingrediënten Arsenum iodatum 250 mg
Documenten Bijsluiter

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Inname
De tabletten werken het meest optimaal als ze langzaam in de mond smelten en door het mondslijmvlies worden opgenomen. Daarna kun je ze doorslikken. Ook kun je een mix van tabletten oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd of een half uur na de maaltijd.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
3 maal daags 2 tabletten in de mond laten smelten en doorslikken; zonodig tot 7 maal daags 2 tabletten extra, met een maximum van 20 tabletten per dag. Bij acute klachten 7x daags 2 tabletten extra tot een maximum van 20 tabletten.  
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar:
3 maal daags 1 tablet een half uur voor/na de maaltijd in de mond laten smelten en doorslikken; zonodig tot 7 maal daags 1 tablet extra, met een maximum van 10 tabletten per dag. Bij acute klachten: 1 tablet per 1-2 uur, tot een maximum van 10 tabletten.
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling per tablet (260 mg)

Samenstelling per tablet (260 mg)
Arsenum jodatum Trit. D6 250,0 mg.
Hulpstoffen:
melksuiker (lactose), calciumbehenaat en aardappelzetmeel.

Allergeneninformatie
Bevat lactose.

Speciale waarschuwingen:

 • Zwangerschap en lactatie: 
  Voor zover bekend kan Pfluger Celzout tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Het is echter altijd verstandig om dit eerst te overleggen met een deskundige
 • Effecten op de rijvaardigheid en gebruik machines:
  Voor zover bekend beïnvloedt Pfluger Celzout bij de aangegeven dosering de rijvaardigheid en het vermogen om machines te besturen niet.
 • Informeer in geval van ziekte, medicijngebruik of medische ingreep je behandelend arts dat je dit middel gebruikt.
 • Indien geen verbetering van de klachten binnen 14 dagen, raadpleeg arts.

Productinformatie over Pfluger Schussler Zout nr 24 Arsenum Jodatum D6

 • Merk: Pfluger
 • Ean: 8713286017533
 • Artikel: 925-863