De glutenvrij macaroni pasta van Semper is een vezelrijke pasta met een fijne structuur. De macaroni heeft een stevige bite en is vol van smaak. De macaroni is heerlijk in warme gerechten maar kan zeker ook aan salades worden toegevoegd. Daarnaast is de macaroni glutenvrij en geschikt voor mensen met coeliakie.
Kook de macaroni in 10-12 minuten al dente gaar. Zout naar smaak aan kokend water toevoegen. Af en toe roeren.
Maïszetmeel, aardappelmeel, rijstzetmeel, soja meel, emulgatoren (mono- en diglyceriden van vetzuren).
Bevat soja. Vrij van gluten, lactose en tarwe.
Voedingswaarde per 100 gram
Energie 1510 kJ / 356 kcal, Vetten 1.8 gram, waarvan verzadigd 1 gram, Koolhydraten 75 gram, waarvan suikers 0.9 gram, Vezels 3 gram, Eiwitten 8.5 gram, Zout 0.05 gram