VSM Okugest 40 tabletten

Op voorraad
6,29

VSM Okugest

Okugest van VSM is een homeopathisch geneesmiddel. VSM Okugest wordt toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door de huidige wetgeving is het niet mogelijk om op de verpakking te vermelden waar dit product voor is (indicatie) en meer informatie te geven. Plein.nl mag deze informatie ook niet op de site zetten. 
Mocht je algemene informatie willen over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij je persoonlijk de gevraagde informatie geven.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8728300954978
Registratienummer 80010
Productnaam VSM Okugest
Registratiecode RVH
Netto inhoud 40 ST
GPC-nummer 10000860
GPC-omschrijving Homeopathisch complex
Dosering 1-2, afhankelijk leeftijd
Maximale dagdosering 6-12
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Gebruiksadvies Half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en daarna doorslikken;1 uur tussenpoze aanhouden
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Verwijderinstructie Bij wegdoen lege verpakking denken aan hergebruik en goede afvalscheiding.
Afleverstatus code UAD
Afleverstatus omschrijving Uitsluitend apotheek of drogist
Toedingingsvorm Tablet
Te gebruiken bij Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie toegepast volgens de principes van de homeopatische geneeswijze.
Niet gebruiken bij Niet gebruiken bij overgevoelig voor een van de werkzame stoffen of hulpstoffen in dit geneesmiddel.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Intolerantie bepaalde suikers. Niet langer dan 7 dagen achtereen gebruiken.
Werkzame stoffen Arsenicum album 25 mg , Carbo vegatabilis 25 mg , Okoubaka aubrevillei 50 mg , Croton tiglium D6 25 mg , Veratrum album D12 25 mg , Croton tiglium D6 25 mg , Veratrum album D12 25 mg
Document Bijsluiter
Hulpstoffen :

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen 2 uur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: Bij acute klachten 2 tabletten per uur innemen, maximaal 12 tabletten per dag. Als de klachten verminderen 3 maal daags 2 tabletten innemen. Kinderen van 6 tot 12 jaar: Bij klachten 1 tablet per uur innemen, maximaal 6 tabletten per dag. Als de klachten verminderen 3 maal daags 1 tablet innemen. De tabletten bij voorkeur een half uur voor/na de maaltijd in de mond uiteen laten vallen, even in de mond houden en dan doorslikken. Samensteling
Per tablet (250 mgr): Okoubaka aubrevillei D3 50 mg, Arsenicum album D12 25 mg, Carbo vegetabilis D6 25 mg, Croton tiglium D6 25 mg, Veratrum album D12 25 mg. Hulpstoffen: cellulose (E460), melksuiker en magnesiumstearaat (E572) en talk (E553b). Wat moet je verder nog weten over dit product?

Productinformatie over VSM Okugest

  • Merk: VSM
  • Ean: 8728300954978
  • Artikel: 733-320