Een heerlijk glutenvrij meergranenciabatta die je alleen hoeft af te bakken! Met lijnzaad, zonnebloempitten en zuurdesem van rijstemeel ideaal voor een volwaardige voeding die rijk is aan vezels.
Maiszetmeel, Zuurdesem 14% (rijstmeel, water), water, rijstmeel, zonnebloempitten 7%, Boekweitmeel 6,5%, Lijnzaad 5,5%, Suikerstroop, Plantaardige vezels (psyllium, appel), Gist, Rijstzetmeel, Appel-extract, Verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, SOJA EIWIT, zonnebloemolie, zout, voedingszuur, wijnsteenzuur
Kan sporen van lupine bevatten.
Maïszetmeel, zuurdesem 14% (rijstmeel, water), water, rijstmeel, zonnebloempitten 7%, boekweitmeel 5.5%, lijnzaad 5%, gist, plantaardige vezels (psyllium, appel), appelextract, rijstzetmeel, verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; zonnebloemolie, rijstsiroop, volkoren rijstmeel, soja-eiwit, gierstmeel, extra vierge olijfolie, zeezout, voedingszuur: citroenzuur, wijnsteenzuur.
Bevat soja. Kan sporen van lupine, mosterd en sesam bevatten. Lactosevrij (lactose <0.007g/100g), tarwevrij, glutenvrij.
Voedingswaarden per 100 gram Energie 1193 kJ / 285 kcal Vet 9.4 gram waarvan verzadigd 1.0 gram Koolhydraten 38 gram waarvan suikers 4.6 gram Voedingsvezels 9.6 gram Eiwitten 6.8 gram Zout 0.92 gram