Bisolnasal Neusspray Eucalyptus 10 ml

Direct leverbaar
5,99
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk zaterdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Bisolnasal Neusspray Eucaplyptus

De eucalyptus neusspray van Bisonasal wordt toegepast bij de behandeling van een verstopte neus. Als je een verstopte neus hebt, wordt ademhalen moeilijk, en dit kan erg vervelend zijn. Bisonasal met eucalyptus maakt de neus vrij door de zwelling van het neusslijmvlies te verminderen. Dit geeft een direct opgelucht gevoel en heeft een langdurige werking. Daarnaast werkt het verzachtend. De neusspray is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor volwassenen.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8712172864282
Extra handel artikel aanduiding waarde 22332
Certificering Waarde R01AA09
Product naam BISOLNASAL met eucalyptus
Registratiecode RVG
GPC Neusmiddelen
Aanbevolen dosering 1 a 2 verstuivingen per neusgat, afhankelijk leeftijd
Maximale dosering 6x per dag 2 verstuivingen per neusgat
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Gebruiks advies Neusopeningen vrijmaken door snuiten, hoofd rechtop, doseerflacon indrukken en gelijktijdig door neus inademen, uitademen door mond; herhalen bij andere neusgat. Niet langer dan 7 dagen gebruiken, zonder overleg met arts.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Het is niet verstandig dit geneesmiddel langer dan 7 dagen te gebruiken, want dan beschadigt het slijmvlies. Wij adviseren u voor gebruik de bijsluiter te lezen. Niet gebruiken bij hoge bloeddruk, hartziekten, glaucoom, verhoogde schildklierwerking of vergrote prostaat.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Spray
Gebruiksindicatie Bij de behandeling van een verstopte neus ten gevolge van neusverkoudheid.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Rhinitis sicca, na hersenoperatie via neusholte, bij verhoogde oogboldruk en kinderen onder de 6 jaar.
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Beperkt gebruik ouderen en bij verhoogde bloeddruk. Niet samen met bepaalde (recept)geneesmiddelen gebruiken, zie bijsluiter. Hoge bloeddruk, hartziektes, verhoogde schildklierwerking, bijniertumor, diabetes, poryferie of vergrote prostaat. Voorzichtig bij besturen voertuigen en bedienen machines.
Huisarts bezoeken Als de klachten na twee weken nog even erg zijn als in het begin. Als een kind jonger dan 18 jaar voor het eerst klachten krijgt die op allergie lijken. Als de klachten uitsluitend aan één kant van de neus optreden. Als er al lange tijd dagelijks neusspray nodig is of wordt gebruikt.
Ingrediënten Tramazolinehydrochloride 1.18 mg/ml
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij neusverkoudheid

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.


Kenmerken van een verstopte neus

 • Het begint met niezen en een kriebelend gevoel in de neus
 • Verstopte en/of loopneus
 • Verminderde smaak en reuk
 • Een loopneus met helder slijm dat steeds dikker wordt
Hoe werkt Bisolnasal? De werkzame stof is tramazoline; dit vermindert de zwelling van het neusslijmvlies. De werking van Bisolnasal met eucalyptus na toediening begint binnen 5 minuten en houdt 8 tot 10 uur aan. Daarnaast bevat het essentiële oliën die direct een fris gevoel geven. Bisolnasal met eucalyptus is verpakt in een makkelijk mee te nemen doseer spray. De spray is makkelijk in de neusopening aan te brengen. Een of twee keer indrukken voor een afgemeten dosering. Bisolnasal niet gebruiken:
 • Als de gebruiker jonger dan 6 jaar is
 • Als u rhinitis sicca (= ontstoken, maar niet gezwollen neusslijmvlies) heeft
 • Als u overgevoelig bent voor tramazoline of één van de andere bestanddelen
 • Dit zijn een paar contra-indicaties, lees voor meer contra-indicaties de bijsluiter!
Ingrediënten: Tramazoline hydrochloride, Eucalyptol, Levomenthol, Kamfer, Hydroxpropylmethycellulose, Polyvidon en Glycerol.

Productinformatie over Bisolnasal Neusspray Eucalyptus

 • Merk: Bisolnasal
 • Ean: 8712172864282
 • Artikel: 755-928
5,99
Direct leverbaar
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk zaterdag in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren