Bisolvon Bisolbruis 10 bruistabletten

Op voorraad
8,91

Eén tablet werkt de hele dag

Bisolbruis bruistabletten bij vastzittende hoest is een handige bruistablet, met frisse citrussmaak die je maar één keer per dag hoeft in te nemen.De bruistabletten zijn geschikt voor 18+ jaar

 • Éen tablet werkt de hele dag
 • Lost het slijm op waardoor je het gemakkelijk kunt ophoesten
 • Frisse citrussmaak
 • Geschikt voor 18 jaar en ouder
 • Bevat 600 mg van de werkzame stof acetylcysteine per tablet.
Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8712172864237
Registratienummer 114189
Productnaam Bisolbruis
Registratiecode RVG
ATC-code R05CB01
Netto inhoud 10 ST
GPC-nummer 10000876
GPC-omschrijving Verkoudheid/hoest
Dosering 1
Maximale dagdosering 1
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Gebruiksadvies Oplossen in half glas water en oplossing direct opdrinken. Bij geen verbetering van de klacht binnen 5 dagen, raadpleeg arts.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een droge plaats.
Verwijderinstructie Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Risicowaarschuwing - Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 2 jaar. - Als u antibiotica gebruikt: deze 2 uur voor of na de acetylcysteïne innemen. - Niet gelijktijdig gebruiken met hoestdempende middelen, zoals codeïne of noscapine. - Niet gebruiken als u een maagzweer heeft of heeft gehad, bij astma of COPD. - Oplossen in een glas water (niet in melk of andere dranken) en direct opdrinken.
Afleverstatus code AV
Afleverstatus omschrijving Algemene Verkoop
Toedingingsvorm Bruistablet
Te gebruiken bij Bij aandoeningen van de luchtwegen die gepaard gaan met een teveel aan slijm.
Niet gebruiken bij Kinderen jonger dan 2 jaar. Allergie voor een van de stoffen in dit geneesmiddel.
Zwangerschap Nee
Borstvoeding Mag NIET gebruikt worden
Gebruiksbeperking Bij gelijktijdig gebruik antibiotica deze 2 uur voor of na dit middel innemen. Niet gebruiken samen met hoestprikkelonderdrukkende middelen.
Huisarts Als het gaat om kinderen jonger dan 3 maanden. Bij een hoest die al langer dan 3 weken bestaat of als vermoedelijke bijwerking van een medicijn (bijv. bepaalde bloeddrukverlagers). Bij ongerustheid over de hoest.
Werkzame stoffen Acetylcysteïne 600 mg
Document Bijsluiter
Toepassingsgebied Bij vastzittende hoest door taai slijm

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen 2 uur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Wanneer Bisolbruis gebruiken?

Bisolbruis, suikervrije bruistabletten is een tablet dat gebruikt wordt bij vastzittende hoest, ter vergemakkelijking van het ophoesten indien dit door taai slijm wordt bemoeilijkt.
De suikervrije bruistabletten hebben een frisse citrussmaak en je hebt maar 1 tablet per dag nodig. . Handig dus als je niet meerdere keren per dag iets wil innemen tegen de hoest.

Ingrediënten

Bisolbruis bruistabletten bevatten 600 mg van de werkzame stof acetylcysteine per tablet. Andere bestanddelen zijn: vitamine C (ascorbinezuur, E300), citroenzuur (E330), lactose, mannitol (E 421), natriumcarbonaat (E 500), natriumcyclamaat (E952), natriumwaterstofcarbonaat (E500), sacharinenatrium, natriumcitraat (E331) en citroensmaak.

Dosering en gebruik

Volwassenen: 1 maal per dag een bruistablet van 600 mg. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet te gebruiken door kinderen onder 2 jaar en niet geschikt voor kinderen tussen 2-18 jaar.

Kenmerken van een vastzittende hoest

 • Kleverig slijm dat optreedt bij een hardnekkige hoest
 • Een raspend en reutelend geluid, bij het ademhalen en hoesten
 • Een zwaar en vol gevoel op de borst
 • Vooral in de ochtend zwaar hoesten

Productinformatie over Bisolvon Bisolbruis

 • Merk: Bisolvon
 • Ean: 8712172864237
 • Artikel: 992-666