Bisolvon

De producten van Bisolvon bieden al jaren uitkomst bij symptomen van griep en verkoudheid. Bisolvon heeft producten voor de hoest, neusverkoudheid en een spray die de eerste symptomen van verkoudheid vermindert. Ontdek Bisolvon bij Plein.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 7 van 7

loreal-logo

Bisolvon

De producten van Bisolvon bieden al jaren uitkomst bij symptomen van griep en verkoudheid. De producten zijn te gebruiken bij de volgende symptomen:

  • Vastzittende hoest
  • Droge hoest
  • Verkoudheid
  • Keelpijn
  • Verstopte neus

Bisolvon hoestdrank

Bisolvon heeft verschillende hoestdranken en tabletten voor verschillende soorten hoest. Een vastzittende hoest heeft een andere aanpak nodig dan een droge hoest of kriebelhoest.

Bisolvon hoestdrank voor vastzittende hoest

Bisolvon Hoest voor vastzittende hoest is op basis van Broomhexine hydrochloride en is verkrijgbaar in een drank voor volwassenen en kinderen en tabletten. Daarnaast zijn er nog Bisolvon bruistabletten. Deze hebben als werkzame stof acetylcysteine. Het kenmerk van een hoestmiddel voor een vastzittende hoest is dat je meer moet hoesten om het slijm uit je bronchiën op te hoesten. Als je bronchiën schoon zijn, houdt de hoest vanzelf op. Bisolvon heeft ook een kruidengeneesmiddel tegen een vastzittende hoest. Deze variant van Bisolvon heet Bisolhelix Stroop.

Bisolvon hoestdrank voor droge hoest of kriebelhoest

Bisolnex van Bisolvon is een hoestdrank speciaal voor de droge of kriebelhoest. Het werkzame bestanddeel van Bisolnex is noscapinehydrochloride. Het kenmerk van een hoestmiddel voor een droge of kriebelhoest is dat de hoestprikkel wordt onderdrukt waardoor je niet meer gaat hoesten. Een droge of kriebelhoest is over het algemeen een nutteloze hoest die opgewekt wordt door irritatie in de keel. Oorzaken kunnen zijn droge lucht, rokerige omgeving, droge keel of verkoudheid.

Bisolvon hoestdrank voor beide soorten hoest

Soms is het moeilijk om in te schatten of je nu last hebt van een kriebelhoest of vastzittende hoest. Daar heeft Bisolvon een oplossing voor met de 2-in-1 hoestdrank voor een droge en vastzittende hoest. Deze hoestdrank is er voor volwassen, kinderen en suikervrij.

Bisolvon voor neusverkoudheid

Veel mensen weten niet dat Bisolvon ook een neusspray in het assortiment heeft. Deze wordt verkocht onder de naam Bisolnasal Neusspray. Bisonasal Neusspray zorgt ervoor dat je weer vrijer kunt ademen. De neusspray bevat de werkzame stof tramazoline hydrochloride en eucalyptus. 

Bisolvon bij de eerste tekenen van verkoudheid

Het antivirusspray van Bisolvon is bekend onder de naam Bisoviral. Je gebruikt Bisolviral bij de eerste tekenen van verkoudheid. Deze spray helpt bij de eerste symptomen van verkoudheid en vermindert verkoudheidsvirussen tot wel 90%. Bisolviral legt een dun laagje op het neusslijmvlies dat verkoudheidsvirussen tegen houdt zodat deze niet kunnen doordringen. Geschikt vanaf 1 jaar.

Bisolvon kopen op Plein.nl

Last van een vastzittende of droge hoest of een andere vorm van neusverkoudheid? Met Bisolvon ben je snel van je verkoudheid af. Bestel de producten van Bisolvon snel en veilig bij Plein. Altijd snel in huis zodat je snel van je verkoudheid verlost bent.

De producten van Bilsolvon zijn geneesmiddelen of medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de bijsluiter of gebruiksaanwijzing zorgvuldig door. Als je vragen hebt over de Bisolvon producten mail met onze gediplomeerde drogist Marjolein op drogist@plein.nl

|