Blafbeheersing Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs

Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Petsafe Batterij Module 2 x 6 Volt
Petsafe Batterij Module 2 x 6 Volt
2 stuks
0
Morgen in huis 21% korting

Blafbeheersingsproducten

Blaft je hond erg veel? Gelukkig zijn er speciale blafbeheersingsproducten die helpen om het blaffen te verminderen. Op Plein vind je diverse blafbeheersing producten die je hond hierbij helpen.

Anti-blaf elektronisch

Elektronische anti-blaf halsbanden corrigeren jouw hond wanneer hij gaat blaffen. Doordat jouw hond blaft zal er een signaal ontstaan wat erg storend is voor jouw hond. Hierdoor zal jouw hond het snel afleren. Ook zijn er anti-blaf banden die een kleine korte schok afgeven. Deze banden komen van pas als je hond aanhoudend blaft. Als jij of jouw omgeving geïrriteerd raakt door overmatig blaffen van de hond, is dit het trainings hulpmiddel dat bij bij je past.

Anti-blaf met geluid

Ook met anti-blaf producten met geluid zal je hond gecorrigeerd worden wanneer hij gaat blaffen. Als de hond blaft, zal de band een geluid maken dat voor mensen niet hoorbaar is, maar voor de hond wel. Dit wordt een ultrasoon geluid genoemd. Het geluid is bedoeld om de hond te laten schrikken zodat hij stopt met blaffen.

Anti-blaf met geur

Er zijn ook Anti-blaf banden op basis van een spray. Wanneer de hond blat laat de halsband een spray met een geur vrij die ervoor zorgt datde hond ophoudt met blaffen. De geur van de spray wordt door de hond als onprettig ervaren. Door de anti-blaf producten met geur consistent te gebruiken kun je opgepast of ongewenst gedrag van de hond afleren en deze omzetten in goed gedrag. De halsbanden met spray kunnen nagevuld worden. Hiervoor hebben wij navullingen met verschillende geuren, zoals Citronella en geurloos.

Blafbeheersing producten kopen op Plein

Bestel blafbeheersing producten gemakkelijk op Plein. Ontdek nu jouw favoriet en koop direct online bij Plein. Altijd snel in huis.