Snacks Alle aanbiedingen zijn op basis van de adviesprijs


Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 42

Iedere vogel heeft zijn eigen specifieke wensen als het aankomt op voeding. 

Vogelsnacks

Op Plein.nl vind je een groot aanbod van vogelsnacks voor alle soorten vogels. Zo bieden wij snacks voor kanaries, parkieten, agaporniden, tropische vogels en natuurlijk papegaaien. Ontdek ons uitgebreide assortiment vogelsnacks. 

Gedroogde snacks fruit

De gedroogde fruit snacks bevatten veel goede vitaminen en dienen dus als een verantwoorde mix. Hier kun je jouw vogel zeker op trakteren.

Kanarie snacks

De snacks bestaande uit twee zaadsticks zijn gemakkelijk op te hangen in de kooi van je kanarie. Het fruit zal je kanarie zeker goed doen.

Mineraalsteen

De machtige en gezonde snacks gemaakt van graankorrels zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Het geeft je kanarie op basis van natuurlijke ingrediënten een waardevolle bijdrage aan de dagelijkse voeding die je geeft.

Papegaai snacks

De snacks bestaande uit twee zaadsticks zijn gemakkelijk op te hangen in de kooi van je papegaai. Het fruit zal je papegaai zeker goed doen.

Parkiet snacks

Deze zaadsticks bevatten kruiden en zijn gemakkelijk op te hangen in de kooi van je parkiet.

Vogelsnacks kopen op Plein.nl

Al je vogelsnacks bestel je eenvoudig, snel en veilig online op Plein.nl. Wij bieden een breed assortiment met de lekkerste snacks voor de ultieme verzorging van je vogel. Vragen over de juiste snack voor jouw vogel? Onze specialist Ilse helpt je graag bij het maken van de juiste keuze. Je kunt haar al je vragen sturen via klantenservice@plein.nl

|