Durex

Durex is het meest bekende condoommerk wereldwijd. Durex biedt naast een breed assortiment aan condooms (van classic tot met een smaakje) ook glijmiddel, massagegel en seksspeeltjes. Ontdek nu jouw favorieten voor genot en plezier in bed.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 39

Durex

Durex heeft meer dan 80 jaar ervaring in het produceren van condooms. Het is dan ook niet gek dat Durex wereldwijd marktleider is in condooms. Voor de condooms worden de beste kwalitatieve grondstoffen gebruikt. Elke condoom wordt dan elektronisch getest voordat het de fabriek verlaat. Daarnaast wordt er van elke fabriekspartij een monster afgenomen. Met dit monster testen zij de stevigheid en wordt er gekeken of er geen gaatjes in zitten. Als het monster niet door de test heen komt, wordt de hele fabriekspartij vernietigd. Het is van belang dat de condooms in orde zijn want anders kan dat nare gevolgen opleveren. Naast de condooms produceert Durex ook andere producten zoals glijmiddel en seksspeeltjes. 

Durex condooms

Durex is het leidende merk condooms in de wereld. De bekendste variant is de Durex Classic Natural,  deze zorgt ervoor dat je veilig kunt vrijen. Daarnaast zijn er ook condooms met ribbels of smaak. Een condoom is er niet alleen om je te beschermen tegen een SOA en ongewenste zwangerschappen, maar ook voor meer stimulatie en plezier.

Durex Play glijmiddel

Durex fabriceert naast condooms ook glijmiddel. Durex Play glijmiddel helpt bij een droge vagina zodat het vrijen minder of niet pijnlijk is. Glijmiddel is te gebruiken met en zonder condoom. Op een condoom zit standaard ook al een beetje glijmiddel, maar jij en je partner kunnen tijdens de seks nog wat extra gebruiken vanuit de flacon als dit nodig is. Naast het beter glijd, zijn er ook diverse glijmiddelen die stimuleren en extra opwinden. 

Durex Orgasm’ Intense Gel

De nieuwe Orgasm' Intense Gel is een clitorisstimulerende gel voor intensere orgasmen. Masseer tijdens het voorspel een paar druppeltjes op de clitoris en de speciaal ontworpen formule zal sensuele golven van verwarmende, verkoelende of tintelende sensaties teweegbrengen die de gevoeligheid van haar intieme zones zullen verhogen voor intenser genot. Tot 20 verpletterende orgasmen in slechts 1 flesje; een intenser orgasme voor haar, een nog spannendere seksuele ervaring voor jou en je partner.

Durex Massagegel

Bouw de spanning op met Durex massagegel. Durex Play Massage 2-in-1 is verkrijgbaar in drie varianten en is naast een massage ook prima te gebruiken als glijmiddel. 

Durex seksspeeltjes

Extra spanning in de slaapkamer? Durex heeft naast condooms, massagegel en glijmiddel ook spannende en opwindende seksspeeltjes. Je kunt de diverse speeltjes alleen gebruiken of samen met je partner. Perfect om de spanning eens op te voeren in de slaapkamer. 

Durex aanbieding

Op zoek naar de producten van Durex? Bij Plein vind je de scherpe acties en aanbiedingen. Zo ook op de condooms van Durex. Bovendien leveren we je bestelling snel en discreet bij je thuis. Handig voor als je liever niet je condooms in de winkel wilt halen. 

|