Eucerin

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Eucerin is ontwikkeld op basis van betrouwbare wetenschap en wordt aangebevolen door dermatologen. De producten van Eucerin behouden en herstellen de gezondheid van de huid en geven een zelfverzekerd gevoel van een gezonde en stralende huid.

Geschiedenis

Eucerin is ontstaan in de apotheek van Paul C. Beiersdorf in Hamburg.

Paul C. Beiersdorf vroeg in 1882 octrooi aan voor een nieuw type medicinale pleister en richtte daarmee het bedrijf Beiersdorf op. Hij verkocht het bedrijf acht jaar later aan collega-apotheker Oscar Troplowitz die producten begon te vervaardigen onder de merknaam Beiersdorf. Nauwe samenwerking met pionier-dermatoloog Paul Gerson Unna betekende dat die producten waren geïnspireerd door en gebaseerd op het nieuwste huidonderzoek.

Deze combinatie van onderzoek en ontwikkeling loopt tot op de dag van vandaag als een rode draad door de geschiedenis van Beiersdorf en dus het merk Eucerin.

Dat betekent dat alle producten zowel van wetenschappelijke betekenis zijn als dat ze zijn bewezen voor wat betreft tolerantie en doeltreffendheid, zodat je betrouwbare oplossingen krijgt voor verschillende soorten huidproblemen.

Eucerin online kopen

De producten van Eucerin koop je gemakkelijk, voordelig en snel online bij Drogistplein. Bestel vandaag en ontvang het de volgende dag al in huis (mits voorradig).

|