Excedrin

Excedrin voor het verlichten van migraine. Excedrin verlicht niet alleen de pijn, maar pakt ook de bijbehorende symptomen van migraine aan zoals gevoeligheid voor licht en geluid en misselijkheid.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Excedrin Migraine
Excedrin Migraine
20 tabletten
Morgen in huis
Excedrin Migraine
Excedrin Migraine
10 tabletten
Morgen in huis

Excedrin

Migraine is erg vervelend en kan een behoorlijke belemmering zijn voor je dagelijkse activiteiten. Soms is dit zo erg dat je je helemaal moet afzonderen en dat je geplande activiteiten moet afzeggen. Dit is de reden dat Excedrin tegen migraine op de markt heeft gebracht.

Excedrin is een vrij verkrijgbaar zelfzorggeneesmiddel voor het verlichten van migraine. Excedrin verlicht niet alleen de pijn, maar pakt ook de bijbehorende symptomen van migraine aan zoals gevoeligheid voor licht en geluid en misselijkheid. Kortom Excedrin zorgt ervoor dat je na een migraineaanval je sneller beter gaat voelen.

Excedrin tegen migraine

Excedrin heeft een unieke samenstelling die verschilt van andere pijnstillers. Excedrin combineert het effect van twee pijnstillers (paracetamol en acetylsalicylzuur) met cafeïne. Op deze manier verlicht Excedrin symptomen van migraine: misselijkheid, hoofdpijn en gevoeligheid voor geluid en licht. En de cafeïne vergroot het effect van de andere werkzame stoffen.

Excedrin kopen op Plein

Excedrin online bestellen? Bij Plein vind je het complete Excedrin assortiment met alle Excedrin migraine pijnstillers. Gemakkelijk en veilig besteld en bovendien snel geleverd. Door de snelle werking van Excedrin ben je snel van je pijn verlost. Heb je vragen over Excedrin? Neem contact op met onze gediplomeerde drogist Marjolein via [email protected]. Zij helpt je graag verder met een advies op maat.