Linn

Minoxidil Linn is een speciaal samengesteld geneesmiddel om de haargroei te stimuleren. Dit geneesmiddel is na langdurig onderzoek samengesteld voor de uitwendige behandeling van dunner wordend haar bij vrouwen en mannen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 4 van 4

Linn Maagtabletten Pepermunt
Linn Maagtabletten Pepermunt
48 tabletten
(0)
Direct leverbaar
5,04
Bekijk product: Linn Maagtabletten Pepermunt
Linn Collageen Ampullen
Linn Collageen Ampullen
14 stuks
(0)
Direct leverbaar
19,95
Bekijk product: Linn Collageen Ampullen
Linn Hyarulonzuur Ampullen
Linn Hyarulonzuur Ampullen
14 stuks
(0)
Direct leverbaar
19,95
Bekijk product: Linn Hyarulonzuur Ampullen
Linn Neusinhaler Blister
Linn Neusinhaler Blister
0,7 ml
(0)
Direct leverbaar
4,08
Bekijk product: Linn Neusinhaler Blister

Linn

De volledige naam is Linn Pharma. Linn Pharma is specialist in private labels van cosmetica, zelfzorgmedicatie en vrij verkrijgbare geneesmiddelen. Linn Pharma heeft meer dan 20 jaar ervaring in farma en healthcare.

Bevorder haargroei

Een belangrijk geneesmiddel van Linn Pharma in het assortiment van Plein is Minoxidil. Minoxidil Linn is een geneesmiddel dat de haargroei stimuleert. Als je Minoxidil zoals beschreven in de bijsluiter gebruikt, kan de werkzame stof Minoxidil zorgen voor een zichtbare haargroei na ongeveer 4 maanden bij effectief gebruik.

Linn Pharma supplementen

Naast geneesmiddelen heeft Linn Pharma ook voedingssupplementen met Collageen en Hyaluronzuur. Deze ampullen ondersteunen de huid van binnenuit. Voor een stralende en gezonde look.

Linn Minoxidil kopen op Plein

Op Plein vind je het geneesmiddel Minoxidil van Linn. Dit speciaal samengestelde geneesmiddel stimuleert de haargroei en is geschikt voor de uitwendige behandeling van dunner wordend haar bij vrouwen en mannen. Ontdek nu Minoxidil bij Plein en bestel voordelig en vertrouwd online. Altijd snel in huis!