Luuf

De verkoudheidsbalsems van Luuf zijn geneesmiddelen die helpen bij verkoudheid, verstopte neusjes en geprikkeld neusslijmvlies. Speciaal samengesteld voor je baby en kindje.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 2 van 2

Luuf Balsem Baby
Luuf Balsem Baby
30 gram
Morgen in huis
Luuf Balsem Kind
Luuf Balsem Kind
30 gram
Morgen in huis

Luuf

Luuf heeft verschillende producten om verkoudheidsverschijnselen tegen te gaan. Luuf voor Baby's en Luuf voor Kinderen bevatten natuurlijke ingrediënten. De verkoudheidsbalsems van Luuf zijn geneesmiddelen die helpen bij verkoudheid, verstopte neusjes en geprikkeld neusslijmvlies.

Luuf Baby

De Luuf Babybalsem is speciaal voor verkouden baby's tot 3 jaar. Deze balsem bevat geen menthol en is mild voor de gevoelige luchtwegen van de allerkleinsten.

Luuf Kinderbalsem

Luuf Kinderbalsem is speciaal voor kinderen vanaf 3 jaar. Deze balsem bevat een aangepaste hoeveelheid menthol die geschikt is voor kinderen vanaf 3 jaar. De verkoudheidsbalsem geeft een snelle verlichting van de luchtwegen.

Luuf kopen op Plein

Alle producten tegen verkoudheid van Luuf kan je online bestellen bij Plein. Bestel vandaag Luuf online, dan heb je het morgen al in huis (mits voorradig) al thuisbezorgd. Bestel dus alle producten van Luuf online op Plein.