Luuf Balsem Baby 30 gram

Direct leverbaar
6,99
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk donderdag in huis
 • Bestel nu, betaal later
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren
Soort / Maat:

Luuf Verkoudheid Balsem Baby

Luuf Verkoudheidsbalsem voor baby verlicht de verschijnselen van verkoudheid. Luuf Verkoudheidsbalsem is speciaal samengesteld uit stoffen die geschikt zijn voor de babyhuid. De actieve bestanddelen zijn zuiver natuurlijke etherische oliën. Luuf Verkoudheidsbalsem Voor Baby smeert goed uit, plakt niet en wordt goed door de huid opgenomen. Dosering's Morgens en 's avonds 3 à 5 cc (=1 theelepeltje) insmeren op borst en rug van baby. Daarna ingewreven plaats bedekken met doeken of kleding.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Er geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

CDB logo

Medische informatie

GTIN 8711744038243
Extra handel artikel aanduiding waarde 06188
Product naam LUUF VERKOUDHEIDBALSEM BABY
Registratiecode RVG
GPC Borstinwrijfmiddelen
Aanbevolen dosering 0,5-1 theelepel
Maximale dosering 2x
Leeftijd 6 mnd-3 jaar
Gebruiks advies Insmeren op borst, rug of hals
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een donkere en droge plaats
Houdbaar Na opening 12 maanden houdbaar. Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op de verpakking achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Niet op beschadigde huid gebruiken en ervoor zorgen dat de zalf niet in aanraking komt met de ogen.
Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoop
Afleverstatus AV
Toedingingsvorm Zalf
Gebruiksindicatie Bij verkoudheidsverschijnselen voor baby’s vanaf 6 maanden en kleuters tot 3 jaar.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Vanwege gehaltes kamfer niet gebruiken bij astma bronchiale of ademhalingsweg aandoeningen.
Gebruik tijdens zwangerschap NVT
Gebruik tijdens borstvoeding NVT
Gebruiksbeperking Niet in ogen, op slijmvliezen of op beschadigde huid gebruiken. Inhalatie bij kinderen tot 2 jaar kan benauwdheid veroorzaken. Niet inslikken.
Huisarts bezoeken Als de klachten na twee weken nog even erg zijn als in het begin. Als een kind jonger dan 18 voor het eerst klachten krijgt die op allergie lijken.
Ingrediënten Eucalyptusolie 1.5 gram , Kamfer 5 gram , Terpentijnolie,tymol 4 gram
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Zalf voor inhalatiedamp

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via drogist@plein.nl of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Productinformatie over Luuf Balsem Baby

 • Merk: Luuf
 • Ean: 8711744038243
 • Artikel: 711-618

Reviews Schrijf jouw review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.
6,99
Direct leverbaar
Soort / Maat:
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Bestelling uiterlijk donderdag in huis
 • Bestel nu, betaal later
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Reviews Schrijf jouw review

Er zijn nog geen reviews geschreven. Schrijf als eerste een review.