Microlife

Microlife is wereld marktleider in de ontwikkeling en vervaardiging van medisch diagnostisch apparatuur - voor thuis gebruik en in de klinische omgeving. Met Microlife kan je jouw gezondheid controleren en verbeteren.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Microlife Oorthermometer IR210
Microlife Oorthermometer IR210
(1)
Morgen in huis
8% korting
49,95 (adviesprijs) 45,99
Bekijk product: Microlife Oorthermometer IR210
Microlife Thermometer Pen MT50
Microlife Thermometer Pen MT50
(0)
7,01
Bekijk product: Microlife Thermometer Pen MT50
Microlife Thermometer Pen 10 seconden MT200
Microlife Thermometer Pen 10 seconden MT200
(0)
12% korting
11,45 (adviesprijs) 10,05
Bekijk product: Microlife Thermometer Pen 10 seconden MT200

Microlife

Microlife is wereld marktleider in de ontwikkeling en vervaardiging van medisch diagnostisch apparatuur - voor thuis gebruik en in de klinische omgeving. Naast marktleider is Microlife ook 's werelds grootste fabrikant in productie van thermometers. De producten en diensten van Microlife stelt de mensen in staat hun eigen gezondheid te controleren en te verbeteren. "Kwaliteit van leven is meetbaar voor kinderen en volwassenen." Dit is de richtlijn van Microlife. De apparatuur van Microlife biedt de benodigde informatie voor het monitoren en controleren van de gezondheid. 

Microlife Thermometer pen 10 seconden MT200

Microlife thermometer pen geeft in 10 seconden je lichaamstemperatuur aan. Bij koorts krijg je een koorts alarm. De thermometer is voorzien van flexibele tip, groot lcd display met verlichting, is waterdicht en toont altijd de laatste meting. Dit zijn enkel een aantal eigenschappen van de Microlife Thermometer pen. Bekijk voor alle eigenschappen het product. 

Microlife kopen op Plein

Microlife geeft je de mogelijkheid om je eigen gezondheid te controleren en verbeteren. De Thermometer pen van Microlife is gemakkelijk te gebruiken en heeft velen voordelen zoals een groot lcd en snelle metingen. Microlife koop je op Plein. Altijd snel in huis!