Modifast

Op een gezonde en lekkere manier afvallen? Kies voor Modifast. De twee verschillende afslankmethodes van Modifast zijn speciaal afgestemd op jouw behoeftes en wensen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 20 van 29

Modifast Go Drink Chocolade

Direct leverbaar

2,28 (adviesprijs)
9% korting
2,07
Bekijk product: Modifast Go Drink Chocolade
Modifast Go Drink Koffie

Direct leverbaar

2,28 (adviesprijs)
19% korting
1,85
Bekijk product: Modifast Go Drink Koffie
Modifast Go Drink Vanille

Direct leverbaar

2,28 (adviesprijs)
19% korting
1,85
Bekijk product: Modifast Go Drink Vanille
Modifast Go Drink Banaan

Direct leverbaar

2,28 (adviesprijs)
12% korting
2,01
Bekijk product: Modifast Go Drink Banaan
8x Modifast Go Drink Chocolade

Direct leverbaar

18,24 (adviesprijs)
20% korting
14,51
Bekijk product: 8x Modifast Go Drink Chocolade
8x Modifast Go Drink Koffie

Direct leverbaar

18,24 (adviesprijs)
6% korting
17,22
Bekijk product: 8x Modifast Go Drink Koffie
loreal-logo

Modifast

Op een gezonde en lekkere manier afvallen? Kies voor Modifast. De twee verschillende afslankmethodes van Modifast zijn speciaal afgestemd op jouw behoeftes en wensen. Ontdek jouw Modifast aanbieding en bestel direct online. 

Wil je graag wat kilootjes kwijt? Kies dan voor Modifast. Modifast helpt je om op lekkere en gezonde wijze af te vallen. Dankzij de vier verschillende afslankmethodes vind je altijd een manier van afvallen die goed bij jou past.

Modifast Intensive

Ieaal voor de doorzetter die graag intensief aan de slag wilt en snel wat kilootjes wilt kwijtraken (bijvoorbeeld omdat je BMI te hoog is). Modifast Intensive werkt met dagvoedingvervangers en maaltijdvervangers. Met de dagvoedingvervangers vervang je alle hoofdmaaltijden door vier Modifast Intensive maaltijden. Per dag krijg je ongeveer 800 kcal binnen. Deze maaltijden bevatten alle belangrijke voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en vezels. Het assortiment dagvoedingvervangers bestaat uit shakes, puddings en soepen.

Met de maaltijdvervangers vervang je maximaal twee maaltijden op een dag en deze zijn ideaal voor op kantoor of onderweg.  Het assortiment maaltijdvervangers bestaat uit kant-en-klare drinks en lunchrepen.

Modifast Protein Shape

Modifast Protein Shape bestaat uit eiwitrijke koolhydraatarme shakes, puddings en repen. De producten zijn te gebruiken als snack of als supplement (bijvoorbeeld voor na het sporten). Wil je enkele kilo’s afslanken? Volg dan de 3.2.2 methode van Protein Shape. Deze manier van afvallen bestaat uit drie fasen. De eerste drie dagen vervang je alle reguliere maaltijden door Protein Shape producten. De twee dagen erna zijn iets minder streng en vul je de producten aan met ‘regulier producten’ die eiwitrijk en koolhydraatarm zijn. De laatste twee dagen van het dieet bestaan voornamelijk uit gewone eiwitrijke voeding in combinatie met enkele Modifast Protein Shape producten. 

Modifast kopen op Plein.nl

Modifast online kopen? Dat kan! Bij Plein vind je het complete assortiment. Ontdek welk programma het beste bij jou past en bestel jouw Modifast aanbieding online bij Plein. Altijd snel in huis zodat je direct kunt beginnen om op een verantwoorde en lekkere manier af te vallen.

|