Primatour

Primatour tegen reisziekte helpt bij wagen-, zee- en luchtziekte. De tabletten van Primatour werken snel (binnen een kwartier tot een half uur) en langdurig en kunnen gebruikt worden bij korte en lange reizen.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 1 van 1

Primatour bij Reisziekte
Primatour bij Reisziekte
10 reistabletten
Morgen in huis
6,99
Bekijk product: Primatour bij Reisziekte

Primatour bij reisziekte

Reisziekte is de verzamelnaam van wagen-, zee- en luchtziekte. Alhoewel de naam anders doet vermoeden, hoef je niet op vakantie te gaan om last te krijgen van reisziekte. Zelfs tijdens korte ritjes zoals naar opa en oma, de dierentuin of naar een attractiepark kunnen verschijnselen van reisziekte optreden. 

Primatour is al jaren het meest gebruikte geneesmiddel tegen elke vorm van reisziekte.

  • Tegen elke vorm van reisziekte
  • Werkt snel en langdurig
  • Vanaf 2 jaar
  • Bij korte en lange reizen

Niet meer misselijk op vakantie

Primatour bevat als enige reistablet een combinatie van twee werkzame stoffen, namelijk een kortwerkend (chloorcyclizine) en een langwerkend (cinnarizine) antihistaminicum. Dit maakt Primatour geschikt voor zowel korte als lange reizen. Reisziekte komt gemiddeld genomen vaker bij kinderen voor. Primatour biedt in dat geval uitkomst. De tabletjes van Primatour zijn als enige geneesmiddel geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.Bij reisziekte wordt in het slaap- en waakcentrum in de hersenen de stof histamine vrijgegeven dat het braakcentrum prikkelt. Primatour bevat zowel een kort- als langwerkend antihistaminicum. Een antihistaminicum is een stof die de werking van histamine tegengaat. 

De werkzame stoffen in Primatour zorgen ervoor dat het braakcentrum niet wordt geprikkeld, zodat de verschijnselen die met reisziekte gepaard gaan, achterwege blijven. Als Primatour is ingenomen, begint het na een kwartier tot een half uur te werken.

Primatour online kopen

Wil je zeker zijn dat je een wapen hebt tegen reisziekte? Dan is Primatour een primakeuze. Koop primatour online bij Plein.