Roter

Roter biedt vitamines, multivitamines verschillende pijnstillers en voedingssupplementen die helpen bij de ondersteuning van je natuurlijke gezondheid. Ontdek nu de producten van Roter en bestel direct online bij Plein. Snel in huis.
Lees meer

Resultaten 21 t/m 31 van 31

Roter Vitamine C 70mg Suikervrij
1+1 gratis
Roter Vitamine C 70mg Suikervrij
300 tabletten
Roter Paracetamol Vitamine C 500/50 mg
Roter Paracetamol Vitamine C 500/50 mg
10 stuks
3x Roter Cranberry Bruis
3x Roter Cranberry Bruis
20 bruistabletten
17% korting
2x Roter Vitamine C Gummies Juicy Apple
2x Roter Vitamine C Gummies Juicy Apple
30 stuks
Roter Paracetamol 500 mg
Roter Paracetamol 500 mg
20 tabletten
Roter Cranberry & Probiotica
1+1 gratis
Roter Cranberry & Probiotica
30 capsules
Roter Paracetamol 500 mg
Roter Paracetamol 500 mg
50 tabletten
Roter Cranberry Vitamine C en Echinacea
1+1 gratis
Roter Cranberry Vitamine C en Echinacea
30 tabletten
Tijdelijk uitverkocht
Roter Immuun Vitamine C & D
Roter Immuun Vitamine C & D
30 tabletten
10% korting
Roter APC
Roter APC
20 tabletten
Tijdelijk uitverkocht
Roter Cysticare 5 Daagse Kuur
Roter Cysticare 5 Daagse Kuur
15 capsules
2
25% korting

Roter

Maak kennis met de gezondheidsproducten van Roter. Roter biedt vitamines, zelfzorgproducten en preventieve producten die de natuurlijke gezondheid ondersteunen. Roter staat vooral bekend om zijn vitamine C in het opvallende gele potje met zwarte deksel. Naast vitamine C heeft het merk ook multivitamines, verschillende pijnstillers en voedingssuplementen in het assortiment. Lees voor gebruik de bijsluiter. 

Roter producten

De producten van Roter zijn onder te verdelen in zeven categorieën:

  1. Weerstand: Geef je weerstand een extra boost met Roter Vitamine C en multivitamines. Een goede aanvulling op de dagelijkse voeding.
  2. Voor blaasontsteking: Last van blaasontsteking of voel je een beginnende blaasontsteking opkomen? Roter blaasontsteking kan je er vanaf helpen. Zodra de eerste symptomen van een blaasontsteking voelbaar worden, kan je beginnen met de behandeling.
  3. Bij pijn en koorts: Roter paracetamol helpt tegen pijn bij hoofdpijn, kiespijn, koorts, menstruatiepijn en rugpijn. Roter paracetamol kan helpen om de pijn en de koorts te verlichten of tegen te gaan. 
  4. Voor droge hoest of prikkelhoest: Een vastzittende of droge hoest is ontzettend vervelend. Gelukkig heeft Roter de oplossing met haar speciale middelen tegen hoest. De kriebelhoest wordt veroorzaakt door geïrriteerd slijmvlies en heeft geen duidelijk oorzaak. De vastzittende hoest is meestal het gevolg van een bacteriële infectie. Roter heeft verschillende producten om deze twee verschillende soorten hoest aan te pakken. De stroop en de tabletten pakken allebei hetzelfde aan. 
  5. Voor keel en luchtwegen: Last van keel en luchtwegen? Roter helpt je keel en luchtwegen te verzachten. 
  6. Voor gewrichten: Vooral oudere mensen kunnen last krijgen van pijnlijke en stroeve gewrichten. De supplementen van Roter helpen bij het aanmaken van kraakbeen waardoor je gewrichten lekker soepel blijven.
  7. Meer kracht door Vitamine D: Vitamine D is belangrijk voor het behoud van sterke spieren en botten. Bovendien ondersteunt Vitamine D de lichamelijke en geestelijke energie. 

Geschiedenis van Roter

Roter kent een lange geschiedenis. In 1937 begon het allemaal toen de Friese Rolf von den Baumen een ongewone advertentie plaatste in de krant met de tekst: “Wie helpt mij van mijn maagzuur af zonder operatie?”. Het aantal reacties was grandioos en allemaal verwezen ze hem door naar een drogist uit Amerika. Hij begon de tabletjes te slikken en inderdaad, binnen zes weken was hij van zijn maagzweer af.

Von den Baumen was zo tevreden dat hij besloot om de rechten te kopen om zelf het medicijn te fabriceren. Het resultaat? In de jaren ’50 werden Roter maagtabletten in meer dan 100 landen verkocht. In de loop van de jaren heeft Roter zich verder ontwikkeld en introduceerde het merk onder meer vitamine C en pijnstillers. De producten bevatten werkzame en betrouwbare middelen voor zelfmedicatie en ondersteunen de gezondheid. 

Waarom kiezen voor Roter?

Roter staat voor drie kernwaardes:

  1. Innovatief: Het merk doet continue onderzoek naar nieuwe en innovatieve toepassingen.
  2. Vertrouwd: Roter werd in 1938 opgericht door een Nederlands apotheker echtpaar.
  3. Deskundig: Het merk beschikt over haar eigen onderzoekslab zodat de kwaliteit van de vitaminen altijd gewaarborgd blijft.

Roter kopen op Plein

De producten van Roter bestel je eenvoudig, snel en veilig online op Plein. Wij hebben het complete assortiment op voorraad. Zo heb je je vitamine altijd snel in huis. Ontdek nu welk Roter producten het beste bij jou past en koop direct online bij Plein. Advies nodig? Onze gespecialiseerde drogist staat voor je klaar. Neem hiervoor contact met ons op via [email protected].