Roter Paracetamol 500 mg Bessen 20 tabletten

Op voorraad
2,74
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *
  • Vandaag besteld, maandag in huis
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Roter Paracetamol 500 mg Bessen 20 tabletten

Roter Paracetamol 500mg met bessen smaak is een geneesmiddel en is te gebruiken bij diverse soorten lichte tot matige pijn en/of om koorts te verlagen.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 8713304103781
Extra handel artikel aanduiding waarde 28825
Certificering Waarde N02BE01
Product naam Roter Paracetamol instant smelttablet 500 MG bessen
Registratiecode RVG
GPC Pijnstiller algemeen
Aanbevolen dosering 1-2 afhankelijk leeftijd
Maximale dosering 3-6, afhankelijk leeftijd
Leeftijd Vanaf 9 jaar
Gebruiks advies Opzuigen of oplossen in half glas water, niet op kauwen, 4 uur tussenpozen aanhouden
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een droge plaats beneden de 25 °C.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Gebruik niet meer dan 5 tabletten per dag zonder met een arts te overleggen.
Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoop
Afleverstatus AV
Toedingingsvorm Smelttablet
Gebruiksindicatie Ter verlichting bij hoofdpijn, koorts en pijn bij griep en verkoudheid of na vaccinatie, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn of menstruatiepijn.
Contra-Gebruiksindicatie Allergie voor een van de stoffen in dit geneesmiddel. Fenylketonurie.
Gebruik tijdens zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruik tijdens borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Lever- of nierinsufficiëntie. Niet i.c.m andere geneesmiddelen. Niet geschikt bij lichaamsgewicht lager dan 27 kilo. Niet langer dan 14 dagen gebruiken.
Huisarts bezoeken Als er sprake is van langer dan twee weken pijnklachten of al langer dan een week griepverschijnselen die niet verbeteren. Bij drie dagen per week of vaker pijnstillers nodig hebben tegen hoofdpijn. Bij gebruik van meer dan 5 tabletten paracetamol per dag, gedurende meer dan 2 weken.
Ingrediënten Paracetamol 500 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij koorts en bij pijn

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Samenstelling Bevat 500 mg paracetamol per tablet. Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn mannitol (E421), crospovidone, aspartaam (E951), bessenaroma, magnesiumstearaat, polymethacrylaat, hydrofoob colloïdaal kiezelzuur. Dosering Kinderen van 9 tot 12 jaar: 1 tablet per keer, maximaal 3-4x per dag. Kinderen van 12-15 jaar: 1 tablet per keer, maximaal 4-6x per dag. Volwassenen en kinderen vanaf 15 jaar: 1 tablet per keer, max. 6 keer per dag.

Let op!

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor paracetamol of fenylketonurie (te wijten aan de aanwezigheid van aspartaam). Lees voor gebruik de bijsluiter.

Productinformatie over Roter Paracetamol 500 mg Bessen

  • Merk: Roter
  • Ean: 8713304103781
  • Artikel: 727-575