toon categorieën & filters

Sinaspril

Sinaspril is een vertrouwde kinderpijnstiller op basis van paracetamol. Sinaspril paracetamol voor kinderen werkt snel en effectief en helpt bij pijn en koorts bij kinderen. Verkrijgbaar als kauwtablet en in een vloeibare variant.
Lees meer

Resultaten 1 t/m 3 van 3

Sinaspril Paracetamol 120 mg
Sinaspril Paracetamol 120 mg
16 kauwtabletten
3,81
Bekijk product: Sinaspril Paracetamol 120 mg
Sinaspril Paracetamol 120 mg Vloeibaar
Sinaspril Paracetamol 120 mg Vloeibaar
100 ml
6,49
Bekijk product: Sinaspril Paracetamol 120 mg Vloeibaar
Sinaspril Paracetamol 120 mg
Sinaspril Paracetamol 120 mg
10 kauwtabletten
3,41
Bekijk product: Sinaspril Paracetamol 120 mg

Sinaspril

Sinaspril is een pijnstiller speciaal voor kinderen. Van Sinaspril wordt ook wel gezegd: “Sinaspril, Eerste hulp bij kinderkwaaltjes!”.

Paracetamol voor kinderen

Je kind kan zich soms aardig ellendig voelen. Baby’s en kleine kinderen hebben vaak snel een verkoudheidje of griepje te pakken. Maar ook vaccinatie, doorkomende tandjes en kleine ongelukjes zorgen er soms voor dat kinderen last hebben van pijn. Opgroeien gaat immers met vallen en opstaan. Gelukkig is er Sinaspril, een vertrouwde kinderpijnstiller op basis van paracetamol, die snel en effectief helpt bij pijn en koorts bij kinderen. Sinaspril kunnen gebruikt worden bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, koorts en pijn na inenting, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn en spierpijn bij kinderen. Sinaspril is verkrijgbaar als Sinaspril kauwtablet of vloeibaar.

Sinaspril kauwtablet

Sinaspril Kauwtabletten is een kinderparacetamol met 120mg paracetamol speciaal ontwikkeld om koorts en pijn te verlichten bij kinderen vanaf 3 maanden oud. De kauwtablet kan makkelijk door kinderen worden fijn gekauwd om daarna door te slikken. De kauwtabletjes hebben een lekkere frisse pepermuntsmaak. Ook zijn ze voorzien van een makkelijk breukstreepje waardoor de dosering makkelijk aangepast kan worden.

Sinaspril vloeibaar

Sinaspril Vloeibaar is een kinderparacetamol met 120mg paracetamol speciaal ontwikkeld om koorts en pijn te verlichten bij kinderen vanaf 3 maanden oud. Door de vloeibare vorm kunnen kinderen Sinaspril Vloeibaar makkelijk doorslikken waardoor het al geschikt is voor baby’s vanaf 3 maanden. De stroop heeft een lekkere bananensmaak en is direct toe te dienen met het handige bijgevoegde maatlepeltje.

Sinaspril paracetamol voor kinderen kopen op Plein.nl

Op Plein.nl vind je het complete assortiment van Sinaspril. Ontdek nu welke variant (vloeibaar of kauwtabletten) het beste past bij jouw kindje en bestel direct online bij Plein. Handig om altijd in huis te hebben mocht je kindje onverwachts ziek worden of pijn hebben.