Vaseline

Een zichtbaar gezonde huid begint met diep herstellende hydratatie.Vaseline Petroleum Jelly is de enige petroleum jelly met een drievoudige zuivering. Vaseline heeft een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten die je bij Plein koopt
Lees meer

Resultaten 1 t/m 13 van 13

Vaseline 

Vaseline gelooft dat een zichtbaar gezonde huid begint met diep herstellende hydratatie. Het is niet iets wat je krijgt door het maskeren van problemen of via snelle oplossingen. We weten dit omdat wij één van de oorspronkelijke huidexperts zijn. Opgericht in 1870 door Robert Chesebrough, weet Vaseline al meer dan 140 jaar op een veilige manier de huid te helpen herstellen. 

Tot op heden is Vaseline Petroleum Jelly de enige petroleum jelly met een drievoudige zuivering (triple purification)-keurmerk. Dit verklaart dat elke pot Vaseline Petroleum Jelly niet één keer, maar drie keer is gezuiverd voordat het ooit op een schap terecht komt. Het is gefilterd en gedestilleerd om te reinigen en ontlucht om luchtbellen te verwijderen, om te garanderen dat elke pot volledig zuiver is. 

Naast de Vaseline Petroleum Jelly heeft Vaseline een uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor het lichaam.

|