Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg 24 stuks

Op voorraad
8,99
 • Gratis bezorging vanaf 35,- *
 • Vandaag besteld, morgen in huis
 • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg

Op zoek naar afleiding bij het verlangen naar een sigaret? Tijdens het kauwen geeft Nicotinell kauwgom nicotine af  die nodig is om je behoefte om te roken in bedwang te houden. Nicotinell kauwgom is verkrijgbaar in verschillende sterktes en smaken, zodat je smaken kunt variëren om te kijken wat voor jou het beste werkt om te stoppen met roken. Nicotinell kauwgom kan je helpen bij het stoppen met roken.

Waarom nicotine kauwgom?

 • Snelle, altijd beschikbare, hulp om je behoefte aan een sigaret te verminderen
 • Kauwen geeft je extra afleiding
 • Kan gebruikt worden in combinatie met Nicotinell pleisters

Nicotinell kauwgom verlicht o.a. 5 symptomen bij het stoppen met roken zoals een verhoogde eetlust, angstgevoelens, frustratie, irritatie of onrust.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN 5054563936608
Extra handel artikel aanduiding waarde 26067
Certificering Waarde N07BA01
Product naam Nicotinell Fruit 2 mg kauwgom
Registratiecode RVG
GPC Anti-rook middelen
Aanbevolen dosering 1
Maximale dosering 25
Leeftijd Vanaf 18 jaar
Gebruiks advies Niet innemen met zure dranken, 1 tot 2 uur tussen innames aanhouden; kauw tot sterke smaak komt, laten rusten tussen wang en tandvlees tot smaak is verdwenen, opnieuw kauwen tot sterke smaak, deze routine gedurende 30 minuten herhalen. Niet langer dan 6 maanden gebruiken zonder overleg met arts.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Advies voor weggooien Kauwgom zorgvuldig verwijderen na gebruik. Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in vuilnisbak.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Bijwerkingen en waarschuwingen Niet gebruiken bij kinderen jonger dan 18 jaar of zonder overleg met arts bij ontstekingen in mond, keel of slokdarm. Maximaal 6 maanden gebruiken zonder overleg met arts. Geen koffie, vruchtensap of frisdrank drinken gedurende 15 minuten voor en tijdens gebruik. Buiten bereik van kinderen bewaren.
Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoop
Afleverstatus AV
Toedingingsvorm Kauwgom
Gebruiksindicatie Hulpmiddel bij het stoppen met roken.
Contra-Gebruiksindicatie Niet roker.
Gebruik tijdens zwangerschap Overleg arts
Gebruik tijdens borstvoeding Overleg arts
Gebruiksbeperking Overleg voor gebruik met arts bij hart of vaatklachten, allergische reacties, lever- of nieraandoening, diabetes, overactieve schildklier, tumor bijniermerg, maagzweer, slokdarmontsteking. Intolerantie bepaalde suikers. Niet samen met bepaalde andere geneesmiddelen gebruiken, zie bijsluiter.
Huisarts bezoeken Bij gebruik van medicijnen als theofylline, antidepressiva, antipsychotica, bètablokkers, medicijnen tegen hartritmestoornissen of tegen kanker. Bij zwangerschap of het geven van borstvoeding. Bij (ernstig) astma of COPD, hartaandoeningen en/of diabetes. Bij eerdere stoppogingen zonder resultaat.
Ingrediënten Nicotine 2 mg
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Bij stoppen met roken
Hulpstoffen
Gezondheidsclaims

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Welke sterkte Nicotinell kauwgom is geschikt voor mij?

 • Je rookt meer dan 30 sigaretten per dag: 4 mg Nicotinell kauwgom
 • Je rookt tussen 20 en 30 sigaretten per dag: kies naar behoefte tussen 2 mg en 4 mg Nicotinell kauwgom
 • Je rookt minder dan 20 sigaretten per dag: 2 mg Nicotinell kauwgom

Hoe gebruik je Nicotinell kauwgom?

Begin het product te gebruiken op uw stopdag. Om met succes te stoppen met roken met deze behandeling, moet u volledig stoppen met roken. Kauw op 1 kauwgom wanneer u de drang voelt om te roken. Gebruik niet meer dan 1 kauwgom per keer. Gebruik niet meer dan 1 kauwgom per uur.

 • Kauw totdat de smaak van nicotine sterk wordt
 • Laat de kauwgom tussen je wang en je tandvlees rusten, totdat de smaak verdwijnt
 • Begin de kauwgom opnieuw te kauwen
 • Herhaal dit gedurende 30 minuten, totdat alle nicotine is afgegeven
 • Voor een optimaal resultaat van Nicotinell kauwgom is het belangrijk om op de juiste manier te kauwen.
 • Vergeet niet dat het essentieel is om pauzes te nemen tijdens het kauwen. Als er meer nicotine wordt afgegeven dan je mond kan opnemen, dan zul je dat uiteindelijk doorslikken, waardoor de doeltreffendheid afneemt.
 • Niet inslikken

Nicotinell (nicotine). Niet gebruiken wanneer u niet roker of occasionele roker bent. Lees voor gebruik de bijsluiter. Handelsmerken zijn eigendom van of in licentie gegeven aan de GSK groep. ©2021 de GSK groep of de licentiegever.

Productinformatie over Nicotinell Kauwgom Fruit 2 mg

 • Merk: Nicotinell
 • Ean: 5054563936608
 • Artikel: 1052-287