Pfluger Schussler Zout nr 9 Natrium Phosphoricum D6 400 tabletten

12,99

Pfluger Schussler Celzout 9 Natrium Phosphor D6

Pfluger Schussler Celzout 9 Natrium Phosphor D6 400 tabletten is een homeopathisch geneesmiddel. Pfluger Schussler Celzout 9 Natrium Phosphor D6 wordt toegepast volgens de principes van de homeopathische geneeswijze. Door de huidige wetgeving is het niet mogelijk om op de verpakking te vermelden waar dit product voor is (indicatie) en meer informatie te geven. Onze drogist mag je die informatie wel persoonlijk geven, dus als je vragen hebt over dit product stuur dan een mail naar onze drogist dan kan zij de gevraagde informatie geven.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

EAN-code 8713286017380
Registratienummer 110501
Productnaam Pflüger Schüsslerzouten Nr.9
Registratiecode RVH
Netto inhoud 400 ST
GPC-nummer 10000859
GPC-omschrijving Homeopathisch simplex
Dosering 1-2, afhankelijk leeftijd
Maximale dagdosering 10-20
Leeftijd Vanaf 6 jaar
Gebruiksadvies Half uur voor/na de maaltijd in de mond laten smelten en doorslikken. Bij geen verbetering klachten niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder arts te raadplegen.
Bewaarinstructie Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking beneden de 25 °C.
Afleverstatus code UAD
Afleverstatus omschrijving Uitsluitend apotheek of drogist
Toedingingsvorm Tablet
Te gebruiken bij Homeopathisch geneesmiddel zonder specifieke therapeutische indicatie dat wordt toegepast volgens de therapie van Dr.Schüssler.
Niet gebruiken bij Intolerantie bepaalde suikers.
Zwangerschap Mogelijk, zie bijsluiter
Borstvoeding Mogelijk, zie bijsluiter
Gebruiksbeperking Huidontsteking, aderontsteking met stolselvorming, onderhuidse verharding, ernstige pijn, zweren, plotselinge zwelling van één of beide benen,verminderde nierfunctie en/of onvoldoende werking van het hart. Kinderen tot 18 jaar.
Werkzame stoffen Natrium phosphoricum D6 250 mg
Document Bijsluiter

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Op zondag is de drogist van 13.00 uur tot 17.00 uur per mail ([email protected]) bereikbaar. We streven ernaar om binnen 2 uur reactie te geven op je vraag. Zolang je vraag niet beantwoord is raden wij je aan de aankoop uit te stellen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Bijwerkingen:

Als je bijwerkingen ervaart van een geneesmiddel die niet in de bijsluiter worden vermeld kun je deze melden bij Bijwerkingencentrum Lareb. Je draagt hiermee bij aan de veiligheid van geneesmiddelen. Meer informatie en het meldingsformulier voor bijwerkingen vind je op de site van Lareb.

Inname
De tabletten werken het meest optimaal als ze langzaam in de mond smelten en door het mondslijmvlies worden opgenomen. Daarna kun je ze doorslikken. Ook kun je een mix van tabletten oplossen in een flesje water (bijvoorbeeld halve liter) en verdeeld over de dag slokjes hiervan nemen (gedurende een paar tellen in de mond houden en daarna doorslikken). Niet in combinatie met voedsel, maar liever een kwartier voor de maaltijd of een half uur na de maaltijd.

Dosering
Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar:
3 maal daags 2 tabletten in de mond laten smelten en doorslikken; zonodig tot 7 maal daags 2 tabletten extra, met een maximum van 20 tabletten per dag. Bij acute klachten 7x daags 2 tabletten extra tot een maximum van 20 tabletten.  
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar:
3 maal daags 1 tablet een half uur voor/na de maaltijd in de mond laten smelten en doorslikken; zonodig tot 7 maal daags 1 tablet extra, met een maximum van 10 tabletten per dag. Bij acute klachten: 1 tablet per 1-2 uur, tot een maximum van 10 tabletten.  
De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Lees voor gebruik de bijsluiter

Samenstelling per tablet (260 mg)

Samenstelling per tablet (260 mg)
Natrium Phosphoricum Trit. D6 250,0 mg
Hulpstoffen:
melksuiker (lactose), calciumbehenaat en aardappelzetmeel.

Allergeneninformatie
Bevat lactose.

Speciale waarschuwingen:

 • Zwangerschap en lactatie: 
  Voor zover bekend kan Pfluger Celzout tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding zonder bezwaar overeenkomstig de aanbevolen dosering worden gebruikt. Het is echter altijd verstandig om dit eerst te overleggen met een deskundige
 • Effecten op de rijvaardigheid en gebruik machines:
  Voor zover bekend beïnvloedt Pfluger Celzout bij de aangegeven dosering de rijvaardigheid en het vermogen om machines te besturen niet.
 • Informeer in geval van ziekte, medicijngebruik of medische ingreep je behandelend arts dat je dit middel gebruikt.
 • Indien geen verbetering van de klachten binnen 14 dagen, raadpleeg arts.

Productinformatie over Pfluger Schussler Zout nr 9 Natrium Phosphoricum D6

 • Merk: Pfluger
 • Ean: 8713286017380
 • Artikel: 925-928