Deze glutenvrije noodles bestaan uit boekweit (95%) en zoete aardappel (5%). Passen perfect bij wokgerechten, zeewier en miso(soep). In 5 minuten op tafel!
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Onze boekweitnoodles bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewier en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie.
boekweitmeel*,zoete aardappelmeel*,water (* = van biologische landbouw)
Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
Boekweitmeel*, zoete aardappelmeel*, water. * = van biologische landbouw
Glutenvrij. Bevat mogelijk pinda, soja en sesam.
Voedingswaarde per 100 gram Energie 1476 kJ / 349 kcal Eiwit 10.9 gram Koolhydraten 65.5 gram waarvan suikers 0 gram Vet 3.6 gram waarvan verzadigd 0.9 gram Voedingsvezel 5.5 gram Zout 0 gram