Theranal Aambeienzalf 35 gr

Op voorraad
7,09
  • Gratis bezorging vanaf 35,- *
  • Vandaag besteld, vrijdag in huis
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren

Theranal Aambeienzalf 35 gr

Theranal aambeienzalf is geschikt voor de behandeling van zowel inwendige als uitwendige aambeien. Werkt effectief pijnstillend en jeuk verlichtend én verkleint de aambeien. 

  • Werkt snel en effectief pijnstillend en jeuk verlichtend én verkleint de aambeien
  • Zowel voor inwendige als uitwendige aambeien
  • De zalf kan makkelijk worden ingebracht met het gebruiksvriendelijke bijgevoegde opzetstuk

Let op: Niet gebruiken bij bloedende aambeien en aandoeningen aan het hart. Lees voor gebruik de volledige bijsluiter.

Let op

Dit is een geneesmiddel:
Lees voor gebruik de bijsluiter. Let op de maximale dagdosering. Voor geneesmiddelen geldt een maximum bestelhoeveelheid van 3 stuks per product. Wij verkopen geen geneesmiddelen aan personen onder de 16 jaar.

Medische informatie

GTIN Array
Extra handel artikel aanduiding waarde 01110
Certificering Waarde C05AD01
Product naam Theranal Aambeienzalf
Registratiecode RVG
GPC Aambeien
Aanbevolen dosering Ochtend, avond en na iedere stoelgang aanbrengen
Leeftijd Vanaf 12 jaar
Gebruiks advies In de ochtend en in de avond aanbrengen plus na iedere stoelgang. Niet langer dan 14 dagen gebruiken zonder arts te raadplegen.
Bewaar advies Buiten bereik en zicht van kinderen houden in goed afgesloten oorspronkelijke (buiten)verpakking op een droge plaats beneden de 25 °C.
Advies voor weggooien Spoel geneesmiddelen niet door gootsteen of WC en gooi niet in prullenbak.
Houdbaar Niet meer gebruiken na uiterste houdbaarheidsdatum. Te vinden op etiket achter 'EXP' staan een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
Verkoopsvoorwaarden Uitsluitend apotheek of drogist
Afleverstatus UAD
Toedingingsvorm Zalf
Gebruiksindicatie Plaatselijke pijn, branderigheid en jeuk bij inwendige en uitwendige aambeien.
Contra-Gebruiksindicatie Niet gebruiken bij allergie voor één van de stoffen in dit geneesmiddel. Bloedende aambeien of aandoeningen aan hart; overgevoelig lokaal verdovende middelen van het amida-type.
Gebruik tijdens zwangerschap Nee
Gebruik tijdens borstvoeding Nee
Gebruiksbeperking Overleg voor gebruik met de huisarts als er in het gebied van de klacht bloedingen of ontstekingen zijn.
Huisarts bezoeken Als de klacht al 2 weken of langer bestaat en/of als er sprake is van bloed of slijm bij ontlasting, of een uitstulping bij de anus die erg gezwollen is en veel pijn doet of als er een uitstulping bij de anus voelbaar is en er twijfel is of het een aambei is. Bij het houden van pijn en problemen.
Ingrediënten Bismuthsubnitraat 27 mg/g , Lidocaïne 18 mg/g , Zinkoxide 130 mg/g
Documenten Bijsluiter
Toepassen bij Voor de behandeling van aambeien
Hulpstoffen

Bijsluiter:

Lees voor gebruik van dit geneesmiddel de bijsluiter voor waarschuwingen, bijwerkingen, dosering en duur van het gebruik. Sommige geneesmiddelen kunnen niet in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Raadpleeg bij twijfel de (huis)arts.

Wil je advies van onze drogist?

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over dit geneesmiddel? Mail dan onze gediplomeerde drogist via [email protected] of bel naar telefoonnummer 088-8000200. Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur. Wij adviseren niet verder te gaan met de bestelling van dit geneesmiddel wanneer je nog geen antwoord hebt op je vragen.

Milieu:

Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of toilet en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag bij de gemeente na wat je met geneesmiddelen moet doen, die niet meer nodig of te gebruiken zijn. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.

Extra informatie Theranal Aambeienzalf

Theranal aambeienzalf is geschikt voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. Bij inwendige aambeien kan de zalf makkelijk in de anus worden aangebracht met het gebruiksvriendelijke bijgevoegde opzetstuk. Bij uitwendige aambeien kan de zalf, bijvoorbeeld met een watje of tissue,  op de aangedane plek rondom de anus worden aangebracht. Theranal zalf het liefst 's ochtends, 's avonds en na iedere stoelgang gebruiken voor de meest effectieve behandeling. Gebruik de Theranal zalf gedurende 2 weken regelmatig. Theranal zalf bevat de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat.  Lidocaïne heeft een snelle pijnstillende en jeuk verlichtende werking. Zinkoxide en bismuthsubnitraat zorgen er tevens voor dat de aambeien kleiner worden. Niet gebruiken bij bloedende aambeien en aandoeningen aan het hart. Lees voor gebruik de volledige bijsluiter.

Dosering:

's Morgens en 's avonds en na iedere stoelgang gebruiken.

Samenstelling

Theranal zalf bevatten de werkzame stoffen lidocaïne, zinkoxide en bismuthsubnitraat.

Tip: Door dagelijks gebruik van Theranal zullen de klachten snel verminderen. Raadpleeg een arts indien de klachten langer dan veertien dagen aanhouden of als de aambeien bloeden. Theranal kan tijdens de zwangerschap uitsluitend in overleg met de arts worden gebruikt.

Let op! Niet gebruiken bij bloedende aambeien of bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Productinformatie over Theranal Aambeienzalf

  • Merk: Theranal
  • Ean: 8713091022616
  • Artikel: 711-901