Purasana Cacaopoeder wordt zonder verhitten bekomen uit het zaad van de Theobroma cacao, een kleine groenblijvende boom die groeit in tropische klimaten. Cacao bevat van nature tal van voedingsstoffen en fytonutriënten en werd lange tijd onderschat vanwege het vet en de suiker die bewerkte cacao (chocolade) bevat. Cacaopoeder wordt via een artisanaal proces bekomen uit de cacaobonen. Dit poeder is puur en zonder suikers of smaakversterkers.
Gebruik in smoothies, yoghurt en desserts.
100% biologische en rauwe chiazaden (Salvia hispanica) uit Paraguay
Vrij van allergenen.
Hoewel we zorgvuldig allergeneninformatie op onze productpagina’s verstrekken, kunnen de ingrediënten en allergenen in de producten door de fabrikant worden aangepast. Raadpleeg daarom altijd de verpakking voordat je het product consumeert, vooral als je een allergie of intolerantie hebt. De informatie op onze website is bedoeld als aanvullende ondersteuning en kan niet altijd het etiket op de verpakking vervangen.
Bij vragen over allergenen of andere productinformatie, neem gerust contact met ons op.
Voedingsstof | Hoeveelheid |
---|---|
Energie | 1832 kJ / 444 kcal |
Vetten | 31,4 g |
Waarvan verzadigde vetzuren | 3,8 g |
Koolhydraten | 4,9 g |
Suikers | 0,8 g |
Vezels | 33,7 g |
Eiwitten | 21,2 g |
Zout | 0,02 g |
Vitamine E | 29,1 mg (242,5%*) |
Vitamine B1 - thiamine | 0,89 mg (80,9%*) |
Vitamine B3 – niacine | 11,2 mg (70%*) |
Calcium | 500 mg (62,5%*) |
Fosfor | 535 mg (76,42%*) |
Magnesium | 290 mg (77,33%*) |
Koper | 1,5 mg (150%*) |
Omega 3 (a-linoleenzuur) | 18,5 g |
Omega 6 (linolzuur) | 6,4 g |