De Biologische Edelgistvlokken van Mattisson hebben een noot-en kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedactiveerd gist en kan goed gebruikt worden door mensen met een gistvrij dieet.
Zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices.
100 % Edelgistvlokken Biologisch.
Vrij van allergenen
Hoewel we zorgvuldig allergeneninformatie op onze productpagina’s verstrekken, kunnen de ingrediënten en allergenen in de producten door de fabrikant worden aangepast. Raadpleeg daarom altijd de verpakking voordat je het product consumeert, vooral als je een allergie of intolerantie hebt. De informatie op onze website is bedoeld als aanvullende ondersteuning en kan niet altijd het etiket op de verpakking vervangen.
Bij vragen over allergenen of andere productinformatie, neem gerust contact met ons op.
Voedingswaarde per 100 gram
|
|
RI* |
Energie |
1474 kJ/ 3542 kcal |
- |
Vet |
7 gram |
- |
waarvan verzadigd |
1.2 gram |
- |
Koolhydraten |
25.3 gram |
- |
waarvan suikers |
12.8 gram |
- |
Voedingsvezels |
31.1 gram |
- |
Eiwitten |
31.9 gram |
- |
Zout |
0.2 gram |
- |
Thiamine/vitamine B1 |
1 mg |
91% |
Riboflavine/vitamine B2 |
3 mg |
214% |
Niacine/vitamine B3 |
28 mg |
175% |
Panthoteenzuur/vitamine B5 |
12 mg |
200% |
Vitamine B6 |
1 mg |
71% |
Biotine/vitamine H |
26 mcg |
52% |
Foliumzuur/vitamine B11 |
1460 mcg |
730% |
* Referentie inname